Hledáme právě vás!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Hledáme právě vás!

Hledáme právě vás!

derk

derk

25. 9. 2012 12:07

Rozhodli jsme se rozšířit naše řady a dát vám možnost pomoci naší komunitě.

Reklama

Díky tomu, že se náš web poměrně rychle rozsrůstá a zájem o něj rovněž, rozhodli jsme se dát vám možnost zapojit se do dění a posílit naše řady. V současné době hledáme tři typy lidí, kteří by se starali o náplň našeho webu. Rozhodně to není časově vyčerpávající, ale samozřejmě záleží, kolik lidí se na tom podílí. Pokud vás baví psát či překládat a chcete alespoň pár minut týdně obětovat pro dobro dalších lidí, neváhejte se nám ozvat.

Konkrétní otevřené pozice jsou:

Redaktor

– píše zajímavé články a novinky jak z české, tak zahraniční scény

Reportér

– píše reporty k soutěžím, turnajům a akcím

Překladatel (AJ)

– překládá důležité novinky od Riotu a články a guidy z anglických stránek

Pokud máte zájem, postupujte podle následujícího systému.

1)

Vyberte si, kterou z pozic byste rádi zastoupili.

2)

Vyplňte níže uvedený dotazník.

3)

Zašlete e-mail na derk@tryhard.cz (do předmětu uveďte vybranou pozici)

4)

Do e-mailu uveďte níže uvedené podklady, pro jednotlivé pozice.

Dotazník:

a)

Nick ve hře

b)

Nick na tryhardu

c)

Věk

d)

Kolik času týdně jste ochotni strávit psaním/překládáním

e)

Skype kontakt (pokud nemáte, napište že nemáte)

f)

Info o sobě (nemusíte vyplnit, pokud ale chcete, můžete sem uvést cokoliv, co byste rádi zmínili)

K emailu přiložte (podle zvolené pozice) následující:

Redaktor

– napište o sobě krátký životopis (300 slov), nebude se hodnotit obsah, ale spíše struktura, větná stavba, slovní zásoba apod.

Reportér

– napište krátký report na vámi vybraný turnaj z hry League of Legends (pro info se můžete inspirovat z našich reportů) – případné náměty najdete na www.playzone.cz, www.esl.eu nebo na větších stránkách, zabývající se League of Legends (reddit, klanové stránky, ofic. Web, ...)

Překladatel

– přeložte následující text

"We're pleased to announce that the Low Elo community is our newest featured streamer! In early 2012, Low Elo was formed with the goal of bringing together summoners of all ranks and skill levels to battle it out and raise the bar on sportsmanship. Low Elo regularly streams community events such as 5v5 drafts and Proving Grounds custom matches, as well as their own brand of game modes like All Random All Zeal ("ARAZ") which are every bit as fun and hectic as they sound. Low Elo also boasts a full roster of veteran and up-and-coming casters pulled from the community to keep you informed about all the on-stream action. If you're looking for some League of Legends commentary, discussion, and extra fun, Low Elo's podcast can scratch your audio itch."

Pokud máte již za sebou jakoukoliv tvorbu, můžete ji rovněž zaslat jako referenci. Zároveň můžeme garantovat, že vás nebudeme nutit psát o něčem, co vás nezajímá nebo nechcete.

Jelikož se od začátku snažíme dělat tento web co nejkvalitněji a nejlépe, máme zájem jenom o opravdu zainteresované a schopné lidi. Na konkrétních podmínkách se vždy domluvíme individuálně. Pokud vás baví psát, tvořit nebo překládat a jste schopni obětovat týdně alespoň třicet minut, určitě se ozvěte. Ostatní pozice momentálně nehledáme, nicméně pokud máte nějaký zajímavý nápad a chtěli byste se na webu podílet, neváhejte se také ozvat. Vždy je možnost se nějak domluvit. Ná závěr vás ještě poprosím, pokud vás samotné tento nábor nezajímá, ale myslíte si, že někoho z vašeho okolí by mohl, dejte mu vědět. Přecijen, všechny články, texty a náplň webu je tu hlavně pro vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama