Herní novinky #7
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Herní novinky #7

Herní novinky #7

Giry

Giry

6. 3. 2017 20:12

Ruská občanská válka od českého studia. Dawn of War 3 bude příští měsíc. Herní Avatar.

Reklama

České studio připravuje hru o občanské válce v Rusku

Jedno pražské studio si pro svoji tahovou strategii vybralo netradiční období. Vezme vás do Ruska roku 1917 a příběh začne vypuknutím občanské války. V příběhu se představí dva čeští legionáři. Hru Legion 1917: Rise of the Bolsheviks od reality dělí úspěšná kampaň na Kickstarter.

Herní novinky #7

Dawn of War 3 už v dubnu

Relic konečně oznámil datum vydání třetího dílu strategie Dawn of War a překvapivě se dočkáme už příští měsíc, konkrétně 27. dubna. Hru si navíc budete moci pořídit ve sběratelské edici a také nabídne české titulky.

Season Pass pro Ghost Recon: Wildlands přinese dvě velká rozšíření

Ubisoft prozradil, na jaký dodatečný obsah se mohou těšit hráči nejnovějšího dílu Ghost Recon. Jeden přídavek z vás udělá pašeráky, abyste mohli infiltrovat gang a zničit ho. Ve druhém se na vaší stopu pověsí elitní žoldáci. Plánuje se rovněž obsah zdarma.

Herní novinky #7

NieR: Automata pro PC vyjde brzy

Už 10. března se PlayStation 4 hráči dočkají lákavě vypadající bojovky NieR: Automata. Ale ani na PC nebudete čekat dlouho, hra vyjde 17. března. Zatím se můžete podívat na hardwarové nároky.

Avatar zase přijde do herního světa

Ubisoft zkusí znova přinést Avatara mezi hráče. S jednou hrou to už kdysi zkoušel, ale moc dobře to nedopadlo. Na nové hře pracují autoři The Division, ale zatím o ní prakticky nebylo nic dalšího oznámeno.

Nová strategie vás letos vezme bojovat do Normandie roku 1944

Autoři strategických her Wargame či třeba R.U.S.E. oznámili svůj nejnovější počin. Steel Division: Normandy 44 bude strategie z 2. světové války se speciálním zamřením na invazi v Normandii. Těšit se můžete třeba na více než 400 historických jednotek, bitvy rozdělené na tři fáze nebo masivní on-line střety až 20 hráčů.

Herní novinky #7

První DLC pro Battlefield 1 už brzy

Hrajete nejnovější Battlefield? Už 14. března se budete moci vydat na nová bojiště s přídavkem They Shall Not Pass. Tedy za předpokladu, že máte koupený Premium Pass. DICE zveřejnilo povedený trailer a také drobky informací o dalších DLC.

Middle-Earth: Shadow of Mordor letos dostane pokračování

Jmenuje se Shadow of War a s hrdinou prvního dílu budete tentokrát dávat do hromady obří armádu orků, dobývat pevnosti a utkáte se se Sauronem osobně. Studio vylepší systém Nemesis, nově bude umět generovat unikátní nepřátele. Hry se navíc dočkáme už 22. srpna na počítačích a konzolích.

Herní novinky #7

Mass Effect slaví desáté narozeniny.

Věřili byste, že první díl slavné sci-fi série vyšel už před 10 roky? Pojďte si ho připomenout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama