Herní komponenty MSI GAMING - vyvinuto pro hráče
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Herní komponenty MSI GAMING - vyvinuto pro hráče

Herní komponenty MSI GAMING - vyvinuto pro hráče

David Růžička

David Růžička

19. 10. 2013 04:05

[Reklama] Pod značkou MSI si většina asi vybaví základní desky, grafické karty nebo silné herní notebooky.

Reklama
Ale věděli jste, že vyrábí i řadu MSI GAMING, která je určena speciálně pro hráče?

MSI patří k triu Tchajwanských značek, které ovládly světový IT trh počítačových komponent, tedy základních desek a grafických karet. Ovšem MSI se již dlouhodobě zaměřuje na počítačové hráče, což dokazuje třeba partnerstvím se světoznámým herním týmem Fnatic nebo vývojem speciální řady produktů MSI GAMING , kterou vyvíjí ve spolupráci s nejlepšími světovými hráči. Co produkty z této série vlastně nabízí za výhody?

Pro silný herní počítač je nezbytná kvalitní základní deska. Základní desky MSI Z87 GAMING jsou navrženy tak, aby hráčům nabídly speciální herní funkce, výbavu a technologie ve své třídě a nezatěžovaly vás naopak zbytečnostmi, které nevyužijete. Čím jsou výjimečné? Při online hraní oceníte sílu inteligentní herní síťovky Killer. Ta dokáže automaticky rozeznat herní síťová data, která následně upřednostní před všemi ostatními. Díky tomu si můžete dopřát hraní zcela bez zpoždění a výpadků. Už se vám tak nestane, že vás vykopnou ze hry právě kvůli dlouhé odezvě. Myslelo se i na rychlé progamingové myši. Speciální herní port s extrémně rychlou odezvou je navržen přímo pro tyto myši a umožňuje tak využití všech jejich kvalit bez omezení. Navíc díky 3× většímu množství zlata na pozlacení konektoru zajišťuje mnohonásobně delší životnost.

Hraní ale není jen o rychlých odezvách, ale i o kvalitním zvuku. Pro špičkový zvuk zde nepotřebujete žádné rozšiřující karty – integrovaný zvukový čip s vlastním sluchátkovým předzesilovačem Audio Boost a nadstavbou se zvukovými efekty Sound Blaster Cinema pošle do vašich sluchátek nebo reproduktorů krystalicky čistý prostorový zvuk. Díky tomu máte výhodu v nerušené reprodukci zvuku a snadnou orientaci na bojišti podle sluchu.

Pro ty, kterým jedna grafika nestačí, je tu podpora NVIDIA SLI a AMD Crossfire pro zapojení více karet. Tomuto zapojení je uzpůsobeno i rozložení PCI-Express 3.0 slotů, které zajišťuje optimální proudění vzduchu po zapojení více grafických karet pod sebou. Pro ještě lepší grafický výkon je tu technologie Lucid Virtu MVP 2, která dokáže využít integrovanou grafiku v procesoru a navýší tak celkový výkon. Rychlosti není nikdy dost a od toho tady je podpora superrychlých pamětí typu DDR3 běžících až na frekvenci 3 000 MHz.

Pokud vám výkon stále nestačí, technologie OC Genie vám po stisknutí tlačítka zcela sama vhodně přetaktuje osazené komponenty. Myslelo se i na hraní na přenosných zařízeních, jako jakou chytré telefony, tablety apod. Říkáte si, co má základní deska společného s takovými zařízeními? Technologie MSI Super Charger dokáže pomocí USB portu naládovat do vašeho zařízení víc energie a rychleji ho tak nabije.

Základní desky MSI používají spolehlivé součástky nejvyšší kvality Military Class 4, které zajišťují maximální stabilitu i při extrémním zatížení. Pokud chcete mít nad tím vším přehled a ještě lépe ladit svůj stroj, bude se vám hodit Click BIOS. Nabízí pěkné, přehledné a vícejazyčné prostředí s pohodlným ovládáním pomocí myši. K dispozici máte i spoustu dalších OC nástrojů a užitečných aplikací.

Pro to, abyste si pořádně zapařili, vám nepostačí jen základní deska, ale budete potřebovat procesor, paměti, disk a hlavně grafickou kartu. Produkty série MSI GAMING najdete samozřejmě mezi všemi skupinami produktů, tedy i mezi grafickými kartami. Herní výkon vám poskytuje grafický čip, který ale tvoří jen část celé karty. Podstatnou součástí je i chladič. Řada MSI GAMING používá léty vyladěný Twin Frozr chladič, který oproti referenčnímu řešení mnohém lépe chladí a je tišší. I při vysoké zátěži ho téměř neuslyšíte a čip bude stále relativně chladný. Stejně jako u základních desek MSI GAMING jsou použity kvalitní součástky Military Class. Pro snadné přetaktování slouží program MSI Afterburner, se kterým kartu snadno vyladíte k ještě vyššímu výkonu.

Technologie a všelijaké vychytávky nejsou všechno – svoji roli hraje i design, který mají desky a grafiky MSI GAMING opravdu vypiplaný do posledního detailu a především sladěný ke společnému použití. Co říkáte, není na čase obměnit stávající hardware ve Vašem počítači?

Na řadu MSI GAMING nyní máte dopravu zcela zdarma!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama