Herdynovci ve Frozen Riders
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Herdynovci ve Frozen Riders

Herdynovci ve Frozen Riders

David Růžička

David Růžička

1. 1. 1970 00:00

Tak tu konečně máme oficiální oznámení o novém působišti bývalého celku eSuby.

Reklama

Už nějaký čas se spekulovalo o tom, kde nakonec zakotví historicky nejúspěšnější česko-slovenský League of Legends tým pod vedením kapitána Herdyna. Frozen Riders byli od začátku jedním z hlavních kandidátů a v zákulisí se dlouho proslýchalo, že právě tam by měla bývalá sestava eSuby skončit. A dnes je čas ukončit všechny spekulace a představit si Herdynovce v nových barvách.

Nová sestava

Frozen Riders

:

 

 Herdyn - Top

 

 LouGi - Jungle

 

 Rikytan - Mid

 

 Baxtrikx - Marksman

 

 Demon - Support

Máme tu připravený rozhovor s manažerem a trenérem týmu

Petrem "Xnapy" Jirákem

, který vám odpoví na ty nejpalčivější otázky ohledně přestupu.

 Ahoj Xnapy, tak už se domácí scéna konečně dozví, kam směřuje její nejúspěšnější tým. Bylo obtížné udržet tohle tajemství tak dlouho pod pokličkou?

Ahoj! Samozřejmě to bylo těžké, jelikož se ale spoustu informací už po chvilce dostalo ven, není naše nová organizace pro tolik lidí překvapením. Nějak jsme tomu nechali volný průběh.

 Mnoho lidí překvapil váš odchod z eSuby, na domácí scéně má pověst celku s bezkonkurenčním zázemím. Co bylo tím hlavním důvodem pro přestup? Slíbili vám Frozen Riders něco, co eSuba nemohla / nechtěla?

Jelikož je naším cílem se kvalifikovat co nejdřív do Challenger League sponzorované Coca Colou, byla představa stabilních tréninkových prostorů neodolatelná. Bude to v podstatě největší liga hned po LCS. Věříme, že díky těmto podmínkám v nové organizaci, se do ligy kvalifikujeme ať už teď, na začátku roku, nebo v příští kvalifikaci.

 Jak dlouho trvalo než jste se jako tým rozhodli pro přestup? Bylo to složité rozhodování?

Tak jako po přestupu i při rozhodování se informací šíří rychle. Ve výsledku jsme pak skvělých nabídek měli hned několik. Ano, rozhodování bylo opravdu těžké a zabralo nám asi týden.

 Hodně lidí si myslí, že Frozen Riders nebudou schopni poskytnout lepší podmínky než eSuba, nebojíte se toho rizika, že se nepodaří splnit vše co bylo přislíbeno?

Organizace v podstatě začne fungovat na nově příchozím lol teamu, tedy na nás. Za podmínky které budou a nebudou, si tedy vděčíme sami.

 Byli jste v esubě smluvně vázáni? Případně plánujete se upsat Frozen Riders nyní?

Na dosavadní úrovni je to naprosto zbytečné. Neplánujeme se upsat ani Frozenriders.

 Kluci už se určitě nemůžou dočkat, až se ukáží v nových barvách. Kde vás budeme moci prvně vidět reprezentovat Zmrzlé Jezdce? Plánujete hned nějakou zahraniční LAN akci?

Jak jsem již řekl, střed našich zájmů je aktuálně evropská Challenger league. Určitě se ale ukážeme na druhé EPS kvalifikaci, jelikož jsme opuštěním eSuby ztratili slot v EPS.

 Omezí cíl Challenger League a následně LCS nějak vaše životy? Čeká někoho ukončení studií nebo odchod z práce?

Tento cíl omezuje osobní životy nás všech již delší dobu. Zatím ale není důvod k ukončení studia nebo odchodu z práce.

 Co si mají čtenáři představit pod pojmem „stabilních tréninkových prostorů“, půjde o historicky druhý český gaming house?

Jelikož to zatím není ve fázi, kdy hráči v těchto prostorách žijí delší dobu, můžeme to prozatím nazývat spíše ''bootcampama''.

 Díky za rozhovor. Chtěl bys čtenářům závěrem ještě něco vzkázat?

V první řadě bych rád poděkoval za celý team všem fanouškům kteří jsou s námi, dále samozřejmě organizaci FR a v neposlední řadě i tobě za rozhovor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama