Herdyn je na lavičce Frozenriders
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Herdyn je na lavičce Frozenriders

Herdyn je na lavičce Frozenriders

derk

derk

Jeden z nejznámějších domácích hráčů plánuje ukončit svou kariéru, pokud se týmu nepodaří kvalifikovat do CS. Místo něj bude hrát odstranovac.

Reklama

Herdyna zcela jistě nemusíme představovat, patří již několik let mezi nejznámější domácí hráče a je možná i hráčem, který má za sebou nejlepší výsledky v historii domácí scény. Několik let byl v eSubě, z které se celá sestava rozhodla před několika týdny odejít a nyní se otevřeně rozepsal na svém facebooku o tom, že dost možná odejde do hráčského důchodu. Napsali bychom toho více, ale nejlépe poslouží samotné Herdynovo vyjádření.

Herdyn na svém facebooku napsal:Čaute děcka, jak už hodně z vás ví, od 14. se bude hrát kvalifikace na Challenger ligu. Top 10 týmů z Westu a top 10 týmů z Eastu bylo rozděleno do skupin po 4, z kterých ten nejlepší vyhrává slot v této lize. Frozenriders tedy musí porazit 2 týmy z top desítky na Westu. Bude to velice složitý a těžký úkol. Mnozí z vás už ví ze streamu, že jsem to s LoLkem neviděl tak valně v poslední době. Zvažoval jsem ukončit působení v týmu podle toho, jak kvalifikace dopadne. Strávil jsem 3 roky v kuse s mindsetem, kdy a co mám udělat pro to, abych byl lepší hráč. Po takovém čase a tolika obětech však to člověka docela unaví. Jsem unavenej z profesionálního LoLka tak moc, že ani takový velký peníze a sláva, který bych mohl mít ze spotu v Challenger series, nestačí jako motivace, abych se plně soustředil na 10 rankedů denně. To se bohužel projevilo na mých výkonech, a ikdyž jsem se fakt snažil s tím něco udělat, zřejmě to nestačí.Proto vám musím s lítostí oznámit, že jsem se rozhodl kvalifikaci na Challenger league nehrát, a bude místo mě na topu hrát Odstraňovač. Kluci se, dá se říct, jednohlasně shodli na tom, že s Míšou mají větší šanci se tam dostat. Nedivím se jim, protože sám si myslím, že jsem nepodával v poslední době úžasné výkony. Mám akorát strach, protože vím, že když se hru plně soustředím, tak to vypadá úplně jinak, a to bych samozřejmě v tý kvalifikaci dělal. Každopádně morálka v týmu je to nejdůležitější, a pokud se budou lépe cítit s Míšou, tak to určitě celý tým pozvedne. V týmu nadále zůstávám. Pokud dojde k vítězství, odměna se rozdělí mezi mnou a Odstraňovačem, a dostanu šanci získat svou pozici zpátky. Kluci ví, jak hraji, když jsem ve formě, a já věřím, že když budu mít takovou motivaci, tak třeba se mi chuť do tryhardu vrátí. Beru to jako možnost si vyzkoušet, jaké to je nemuset nic dělat. Nebuďte z toho zklamaní, mám teď mnohem víc času na videa a streamy. Já jsem zklamaný pouze z toho, že jsem nebyl schopný do toho dát všechno v tento velmi důležitý moment, ale vím, že jsem se alespoň snažil. Pořád je nejdůležitější, aby se tam ten tým dostal, přeji klukům hodně štěstí, a Míšo doufám, že zahraješ skutečně líp, než bych zahrál já.Sestava FR na nadcházející kvalifikaci:

 Odstranovac - Top

 LouGi - Jungle

 Rikytan - Mid

 Baxtrix - Marksman

 sweaty b - Support

Přejeme Herdynovi, ale i celému týmu Frozenriders, ať se kvalifikace podaří a ať s hraním nekončí. Byla by škoda, kdyby naše scéna přišla o takovou osobnost. Good luck, kluci!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama