Guild Wars 2 out of cup I would say?
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Guild Wars 2 out of cup I would say?

Guild Wars 2 out of cup I would say?

Uzunari

Uzunari

23. 9. 2012 06:51

No, jak už sám název napovídá nebude to holt smrdět LoL tématikou a jen těžko se s tím spousta z váš smíří.

Reklama

Jak je už řečeno, dnes se nebude jedna ani o LoL tématiku, ani o tom, jak Mozillla brutálně vrhl nebo vlastně cokoliv jiném, jež je tak hrozně oblíbené na tryhardu.

"FUCK THE RULES, BRING THE ANARCHY!" Další, ne ani moc nutné a ani zdaleka tak vtipnné varování, jako posledně.Jak už bylo jednou řečenu čtení těchto článků není ani zdaleko doporučeno těm, co mají chuť číst a nebo dobrou náladu, neboť by jim mohla velmi brzo zmizet.PS. a taky se to nedoporučuje žádným těhotným velrybám, protože riziko velrybího potratu je vážně vysoké, a taky se musím chránit před japonskými zákony (you know). Od té doby, co Uzunari (slangově Uzu nebo taky uzenář [Nevím kdo s tím ***** přiel]) dostal práva na tryhardu, tak si z toho dělá kůlničku na dříví.Jak už bylo kdysi řečeno "Nothing is true everything is permitted." (všem co nechápou tuto naprosto nevhodně umístěnou ne-tématickou poznámku doporučuju zahrát si alespoň prvních 15 minut Assassin's Creed 1. everything else later sucks.)

Dobá tedy, není to dlouho co jsem se tak náhodou připletl k tématice Guild Wars 2. Čistě "náhodou" to vlastně začalo na onom Lancraftu, jež je všemi tak vzpomínaný (Herďa, Vdova, Mozi.. Jistě si vzpomenou) Poprvé jsem se setkal s titulem Guild Wars 2. nepokrytě řekl "je to p*čovina, jdem hrát lolko." a pokračoval v činnosti. Bohužel nějak mi to nedalo a musel jsem se k tomu, tak trochu vrátit. Poté, co mi alza napsala, že GW2 je dočasně nedostupné a já tam zavolal a chtěl zrušit objednávku se slovy "Za týden je pozdě, chce nás to hrát 30, tak si to objednáme někde jinde" mi došla hra na druhý den, a já mohl vesele začít s hraním.

Co je vlastně celkem šokující hra mi vydržela více než dva dny, což se normálně nestavá. Vlastně mě chytla a je to již třetí den, co ji hraju a musím říct, že je to ta parádní věc, kterou jsem hledal pro zbytek svého dne, který trávím nic neděláním a hraním lol, a taky nic neděláním (snad jsem nic nezapomněl.).  P2P mi nikdy moc nesedělo a GW2 přináši tu skvělou věc, jak já říkám POO (Pay only once ;DD) Koupím MMO hru, kterou mě nikdo nenutí hrát a umpřímně za ni utratím míň, než za skiny v League of Legends (asi 990kč) a můžu ji hrát bez nutnosti šílení, že mi za 30 dní vyprší herní limit. Hra, jako taková má sama velmi dobrý gameplay. Co se farmení týče, až po endgame voalá pvp a pve a není žádný problém v tom ji zapnout třeba jen na 30minut denně. Má co nabídnou a vážně je to skvělý oddech mezitím, co se plácáte v elo hellu a nadáváte na všechny ostatní a brečíte nad elem, jež vám tak záhadně mizí z rukou. Ano, opravdu tady nehodlám lidi odradit od League of Legends. jen vám doporučit nějakou to pohodovku mezi lamentováním a nářky. 

Tímto bych měl vlastně článek ukončit, protože nemám nutný argument k tomu, abych vás ho ještě nutil číst (já ho neměl vlastně ani na začátku), takže je trochu divné, že jste se dočetli až sem, ale na rovinu řeknu, zahrajte si Guild Wars 2, protože až se o tom začnou vaši kamarádi v hospodě bavit, tak si vzpomenete na jednu zásadní a pro život nezbytnou věc. 

kapitán pije, i když je prohibice.

 DAFUQ?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama