Grunex přichází se zajímavým turnajem
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Grunex přichází se zajímavým turnajem

Grunex přichází se zajímavým turnajem

derk

derk

22. 5. 2013 09:25

Po delší době tu máme opět LoL turnaj na Grunexu. Bude se hrát již na konci tohoto měsíce a půjde o zajímavé ceny. Více uvnitř.

Reklama

Jak už nadpis říká, Grunex přichází s novým League of Legends turnajem - tedy spíše sérií turnajů. Bude se hrát vždy jednou týdně od 30.5. - 30.6. a zahrát si můžete o ceny v hodnotě 8 500kč. A to všechno online! Teď již přenecháme slovo pořadatelům, následuje oficiální vyhlášení turnaje.

 Grunex League of Legends Series #1Místo:

online

Datum:

30.5.-30.6.2013

Ceny:

Věcné ceny v hodnotě 8 500kč

Systém:

4x kvalifikace + finále

Týmy:

xx v kvalifikaci, 16 ve finále

Po delší době se na herní portál Grunex.com vrací jedna z nejpopulárnějších a nejhranějších her současnosti, League of Legends.

Herní portál Grunex.com dává zelenou League of Legends a přichází s uvítací serií Grunex League of Legends Series #1 o hodnotné ceny v hodnotě přibližně

8 500 korun

. A o co vlastně jde? Jde o sérii čtyř turnajů, ze kterých postoupí vždy čtyři nejlepší týmy. Ty se poté mezi sebou utkají ve finálovém turnaji o hodnotné ceny. Mimo to také vyhlásíme nejlepšího hráče turnaje, který si také odnese Far Cry 3 triko! Hlasování proběhne formou facebook-ové ankety a vítěze vyberete vy, fanoušci a hráči League of Legends. Těšit se můžete i vy, diváci, protože pro vás máme přichystané soutěže, které ohlásíme během streamu zápasů.

Hrací dny jsou čtvrtek a neděle s týdenním rozestupem od 17:00 hodin, takže budete mít spoustu času hrát ligové soutěže či jiné turnaje. Podmínkou však bude dohrát turnaj do konce, to znamená odehrát i finálový zápas a zápas o třetí místo, abyste mohli postoupit do finálového turnaje o hodnotné ceny. Registrace do turnajů jsou spuštěny! Pravidla naleznete na stránce turnaje.

30. 05. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #1

09. 06. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #2

13. 06. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #3

23. 06. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #4

30. 06. 2013 – Grunex League of Legends Series – Finále

Na všechny turnaje jsme pro vás zajistili kvalitní stream v podání

Xnapyho

. Těšit se můžete na zmiňované soutěže, které budou oznámeny prostřednictvím streamu. 

Všechny bližší informace k turnaji - jako třeba kdo bude turnaj adminovat, jak se zaregistrovat a mnohé další - najdete na oficiálních stránkách Grunexu .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama