Grunex přichází se zajímavým turnajem
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Grunex přichází se zajímavým turnajem

Grunex přichází se zajímavým turnajem

derk

derk

Po delší době tu máme opět LoL turnaj na Grunexu. Bude se hrát již na konci tohoto měsíce a půjde o zajímavé ceny. Více uvnitř.

Reklama

Jak už nadpis říká, Grunex přichází s novým League of Legends turnajem - tedy spíše sérií turnajů. Bude se hrát vždy jednou týdně od 30.5. - 30.6. a zahrát si můžete o ceny v hodnotě 8 500kč. A to všechno online! Teď již přenecháme slovo pořadatelům, následuje oficiální vyhlášení turnaje.

 Grunex League of Legends Series #1Místo:

online

Datum:

30.5.-30.6.2013

Ceny:

Věcné ceny v hodnotě 8 500kč

Systém:

4x kvalifikace + finále

Týmy:

xx v kvalifikaci, 16 ve finále

Po delší době se na herní portál Grunex.com vrací jedna z nejpopulárnějších a nejhranějších her současnosti, League of Legends.

Herní portál Grunex.com dává zelenou League of Legends a přichází s uvítací serií Grunex League of Legends Series #1 o hodnotné ceny v hodnotě přibližně

8 500 korun

. A o co vlastně jde? Jde o sérii čtyř turnajů, ze kterých postoupí vždy čtyři nejlepší týmy. Ty se poté mezi sebou utkají ve finálovém turnaji o hodnotné ceny. Mimo to také vyhlásíme nejlepšího hráče turnaje, který si také odnese Far Cry 3 triko! Hlasování proběhne formou facebook-ové ankety a vítěze vyberete vy, fanoušci a hráči League of Legends. Těšit se můžete i vy, diváci, protože pro vás máme přichystané soutěže, které ohlásíme během streamu zápasů.

Hrací dny jsou čtvrtek a neděle s týdenním rozestupem od 17:00 hodin, takže budete mít spoustu času hrát ligové soutěže či jiné turnaje. Podmínkou však bude dohrát turnaj do konce, to znamená odehrát i finálový zápas a zápas o třetí místo, abyste mohli postoupit do finálového turnaje o hodnotné ceny. Registrace do turnajů jsou spuštěny! Pravidla naleznete na stránce turnaje.

30. 05. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #1

09. 06. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #2

13. 06. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #3

23. 06. 2013

– Grunex League of Legends Series – Kvalifikace #4

30. 06. 2013 – Grunex League of Legends Series – Finále

Na všechny turnaje jsme pro vás zajistili kvalitní stream v podání

Xnapyho

. Těšit se můžete na zmiňované soutěže, které budou oznámeny prostřednictvím streamu. 

Všechny bližší informace k turnaji - jako třeba kdo bude turnaj adminovat, jak se zaregistrovat a mnohé další - najdete na oficiálních stránkách Grunexu .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama