Golden Guardians potvrdili roli favorita, v posledním zápase o postup se utkají s PSG
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Golden Guardians potvrdili roli favorita, v posledním zápase o postup se utkají s PSG

Golden Guardians potvrdili roli favorita, v posledním zápase o postup se utkají s PSG

Maarty

Maarty

6. 5. 2023 14:29

Druhý americký seed dnes dominantně ukončil naděje týmu R7, zatímco PSG Talon, taktéž bez ztráty mapy, už v lehce vyrovnanější sérii vyhráli nad týmem LOUD. O poslední místo na MSI se tyto týmy porvou už zítra ve 14:00 v první Bo5 sérii tohoto turnaje.

Reklama

„Myslím, že máme reálnou šanci, pokud budeme schopni vyřešit naše problémy v early game,“ odpovídal Toplaner Licorice v interview po prohře proti BLG. A přesně to se taky stalo. První i druhou hru se Golden Guardians už po pár minutách dokázali dostat napřed a svůj náskok už jednoduše nepustili. Přeci jen to byl zápas proti papírově slabšímu protivníkovi, a R7 tak po dvou rychlých hrách dnes opouští MSI. 

Americký celek si touto sérii spravil chuť a dodal zpět svou sebejistotu. Vždyť i na domácí scéně je definovaný jako early game tým. Třešničkou na dortu pak pro diváky byla botlinka Stixxay, Huhi, která vytáhla v druhé hře i kombo Lucian, Nami.

Druhý zápas hracího dne se nesl v obdobném duchu. I přes energetické brazilské fanoušky si dnes jejich domácí tým LOUD balí z MSI kufry. Junglera týmu PSG Talon JunJia nedokázal nikdo zastavit a jeho protějšek Croc nestačil jeho tempu. I přes sympatické brazilské pokusy zvrátit hry ve vlastní prospěch nedali hráči PSG soupeřům šanci. Hlavně v druhé mapě byl JunJia se svou Kindred neproniknutelnou stěnou, která po celou hru bránila svůj tým před jakýmkoliv úspěšným útokem.

Po zítřejším finále play-in fáze se rozlosují jednotlivé týmy a MSI se tak konečně přesune do hlavní části turnaje. Už 9.5 uvidíme první Bo5 sérii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama