Go4LoL končí, A Series přichází.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL končí, A Series přichází.

Go4LoL končí, A Series přichází.

David Růžička

David Růžička

29. 11. 2012 13:03

Do čech se nám blíží A Series od ESL. Tedy měla by, pokud se ukáže, že o ní jako hráči máme zájem.

Reklama

Všichni z vás jistě znají oblíbenou sérii čtvrtečních turnajů na česko-slovenské ESL, aneb Go4LoL CZSK. Tyto turnaje běží již ve 3. sezóně a pravidelně se v nich hraje o Riot Pointy. Navíc je streamuje oblíbená komentátorská dvojice Apy a Mozilla. Nyní se ale chystá změna a na nás je si vybrat mezi zachováním stávajících čtvrtečních go4lol (těch nedělních celoevropských se tato volba netýká) a novým formátem A Series, což je novinka od ESL která se nyní zavádí.

Promo video pro A-Series
Samotné vyjádření stran české ESL:"Nastává velký den, možnost posunout League of Legends cz/sk scénu zase o stupeň výš. Podmínky pro spuštění A Series, tedy pro ligu, která pro vás může znamenat vstupenku na EMS, EPS, či vysněné IEM, jsou nekompromisní. Povinností je mít účast minimálně 48 týmů. Je toho CZ/SK scéna schopna? Pevně věříme, že ano!"

Co to pro naši scénu tedy znamená? Že dnes bychom měli složit těch 48 i kdyby měli hrát admini.

"ESL A Series bude v případě splnění podmínek, účasti 48 a více týmů, novým způsobem hraní turnajů na ESL. A Series bude bráno jako kvalifikace pro ostatní prestižní soutěže na ESL, mezi které patří ESL Major Series, ESL Pro Series a také Intel Extreme Masters. Turnaje budou probíhat formou ligy. K obvyklým Riot Pointům se mohou připojit prize money a další věcné ceny. V případě, že se dnes 48 slotů v turnaji nezaplní, změny se konat nebudou a budeme pokračovat v pravidelných Go4LoL. Byla by ale škoda takovou příležitost nevyužít, nemyslíte?Více informací najdete v novince, která bude následovat po turnaji. Také doporučujeme sledovat livestream z dnešního turnaje!"

Oficiální novinka na stránkách ESL: 

http://www.esl.eu/czsk/lol/news/209374/
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama