Go4LoL EUNE #98 a #99
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL EUNE #98 a #99

Go4LoL EUNE #98 a #99

derk

derk

4. 8. 2012 09:41

S lehkým zpožděním přinášíme reporty z proběhlých go4lol.

Reklama

Posledních pár turnajů se účastnilo mnoho českých a slovenských týmů a vedly si velmi dobře. Jsme rádi, že je u nás už několik týmů, které se dokáží udržet na stupních vítězů v evropských soutěžích jako je právě go4lol. 

V tomto turnaji hráli eSuba, FLY2HIGH, Buzici v Muzici, Storm Raiders, Engineeři, teamREVENGE a řada dalších. Nejdále se tentokrát dostali Buzici, skončili na krásném druhém místě, kousek za nimi skončili FLY2HIGH a eSuba. Pavouk bohužel bývá nešťastně udělaný tak, že na sebe české týmy naráží v první polovině turnaje a jsou nuceny se vzájemně eliminovat. Doufejme, že se už brzy dočkáme toho českého finále.

Go4LoL EUNE #98 myRCorsair (myRCorsair

 Buzici v Muzici (BVM

 FLOTA (FLOTA

 myRCorsair (myRCorsair

V neděli 15.7. proběhl již 98 turnaj s velkým počtem českých týmů - v turnaji hráli eSuba, FLY2HIGH, Buzici v Muzici, Storm Raiders, Engineeři, teamREVENGE a řada dalších. Nejdále se tentokrát dostali Buzici, skončili na krásném druhém místě, kousek za nimi skončili FLY2HIGH a eSuba. Pavouk bohužel bývá nešťastně udělaný tak, že na sebe české týmy naráží v první polovině turnaje a jsou nuceny se vzájemně eliminovat. Doufejme, že se už brzy dočkáme toho českého finále.

Soutěž byla tentokrát podobná, MYM se neúčastnili, prvním nasazeným byl evropský

myRCorsair

, druhým

FLY2HIGH

. Podobně jako v několika turnajích minulých. 

Bohužel již nemáme k disopzici screenshoty ze zápasů, pokud je někdo má k dispozici ozvěte se prosím na email dr@araged.net  nebo napište na forum.

Go4LoL EUNE #99

 inSpot Gaming (inS

 FLYtoHIGH (FLYtoHIGH

 Team Replika (Replika

 Who Cares V2 (Who

 

Po dlouhé době máme na stupních vítězů hned dva české týmy. Škoda, že tohoto turnaje se neúčastnili u Buzici, možná bychom jich tam měli ještě více! Každopádně velká gratulace. Na děleném 5.-8. místě potom končí eSuba, která si zahrála ve čtvrtfinále s FLYtoHIGH a nakonec prohrála. Mimo krásné umístění si ještě Replikanti odnesli velmi cenný skalp - porazili totiž absolutního favorita turnaje Meet Your Makers (MYM), kteří několikrát vyhráli. Zápas to byl vyrovnaný, jak můžete posoudit sami.
Team Replika bohužel v dalším kole vypadli, proti týmu, který vyhrál i celkově. Hra to byla taktéž poměrně vyrovnaná, bohužel skončila vítězstvím soupeře. Na druhé straně pavouka se ale podařilo FLYtoHIGH dostat do finále. Po cestě porazili izraelský tým Who, který si zahrál o třetí místo právě s bývalýma Skumbágama. Jak zápas dopadl se podívejte - poměrně jasnou převahou našich.Finále bylo velmi taktické, padlo málo killů a hrálo se opatrně. V ceně bylo 200 euro. Nakonec z duelu lépe vyšel řecký celek a posunul FLYtoHIGH na druhou příčku. Gratulujeme naším reprezentantům a hodně štěstí do budoucna!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama