Go4LoL EUNE #93
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL EUNE #93

Go4LoL EUNE #93

derk

derk

7. 6. 2012 09:51

Proběhl další turnaj ze série Go4LoL. A jak to dopadlo? To se dozvíte právě zde!

Reklama

 

1. Eight Miles High (EMH)

2. Super Trolls (ST)

3. Miss Click Maniacs (MCM)

4. Inspot Convenience (Icon)

 

V nedělním turnaji byl značně ošizen počet našich týmů. Z jednoduchého důvodu - v pátek a sobotu probíhala jedna z největších lan akcí u nás - lancraft. Naše přední týmy hrály v sobotu pozdě do noci a v neděli se teprve vracely domů, značně unavené. Nastoupily pouze tři české a slovenské týmy a pouze jeden se dostal za hranici třetího kola. Tak nějak to ale vynahradil všem ostatním, protože se tým Super Trolls (ST) umístil na krásném druhém místě, zač mu patří naše blahopřání.

Celkově byl tento turnaj opět trochu slabší co se týče favorizovaných týmů. Chyběly víceméně všechny, zúčastnili se pouze MCM. Polský tým EMH, který skončil na prvním místě je starý známý, který dlouhou dobu nehrál. Uvidíme, jestli se bude vyskytovat na těchto nedělních turnajích i do budoucna. Pojďme se teď podívat na jednotlivé hry a celkový průběh turnaje.

ST se poměrně lehce probojovali až do pátého kola, kde na ně čekali polští klasici - Eternity (kteří již několikrát porazili absolutní špíčku na eastu - polské MYM, a několikrát se dostali až do finále). Z duelu vyšli lépe trollové a probojovali se do semifinále, kde se potkali s prvním nasazeným týmem celkově - s týmem MCM, pro který jsou již české týmy prokleté. Po pěkné hře vítězí opět tým Super Trolls a dostává se do finále, kde čeká na vítěze ze dvojice izraleského týmu Icon a polských EMH.

Ve finále se nakonec podle očekávání setkali naši ST s polským týmem EMH. Hra to byla bohužel poněkud jednostranná, neboť Poláci zvolili setup na globální ultimy a jak je vidět podle snímku, nedali moc šanci bot lajně a junglerovi. Nahnanou výhodu potom udrželi až do konce, kdy v 28. minutě hra skončila jejich vítězstvím.

Souboj o třetí místo byl rozhodnutý také poměrně brzo. Maniaci si hravě poradili s izraelským Icon, i když hra trvala 35 minut, byla vidět jasná převaha evropského mixu již od začátku hry. Celou dobu měli velkou výhodu a akorát si systematicky došli až k nexusu. Nic neriskovali a to se jim vyplatilo.

Dalši turnaj tedy za námi a přestože se učástnily jen tři naše týmy, dopadlo to poměrně slušně. Je fajn vidět, že se jich 5 našich celků dokázalo probojovat k nejvyšším příčkám. Doufejme, že se v budoucna konečně můžeme těšit na české či slovenské (nejlépe československé, že?) finále!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama