Go4LoL EUNE #91
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL EUNE #91

Go4LoL EUNE #91

derk

derk

30. 5. 2012 07:14

Další týden utekl a esl poskytlo již 91. Go4LoL turnaj na serveru Nordic & East.

Reklama

 

1.  neXtPlease!.LoL (neXt.InWin)

2.  Meet Your Makers (MYM)

3.  Bacon lovers are crazy kool (BLACK)

4.  FLYtoHIGH (FLYtoHIGH)

 

Ten proběhl víceméně bez problémů. Těšil se slušné účasti i našich týmů. Oproti minulým tentokrát nehrálo velké množství favoritů. Z klasických se zde ukázali jenom MYM. Tři naše týmy byly nasazeny v top 5, což je obrovský úspěch - FeW gamers (2. nasazení), FLYtoHIGH (4. nasazení) a GwE (5. nasazení). Bohužel FeW i GwE narazili na silné soupeře již v prvních kolech a neprobojovali se na hodnocenné příčky. Z dalších českých a slovenských týmů se do 4. kola dostali HoneyBadgers, kteří podlehli celkovému vítězi turnaje a Monomaniacs, ti nestačili na izrealský tým TyL. Do semifinále se probojoval náš tým FLYtoHIGH, kde po třiceti minutách podlehl absolutnímu favoritovi turnaje - polskému MYM. MYM překvapili hlavně pickem AP lulu na top, který určitě whenyouseeita řádně potrápil. Druhé semifinále proběhlo mezi celky BLACK a neXt.InWin, kde rumuni vyhráli rozdílem třídy a postoupili hladce do finále.

Finále bylo konečně delší než v minulých několika turnajích. Přesto bylo opět v režii jednoho týmu a k překvapení všech si rumunský nováček neXt.InWin poradil s favoritem turnaje MYM a urval pro sebe 200 eur! Vypadá to, že máme nový celek, který bude na finálovou příčku útočit i v dalších turnajích.

O třetí místo si zahráli naši FLYtoHIGH a evropský mix BLACK, podobně jako ve finále, hra probíhalo s náskokem jednoho týmu a končila po 30 minutách. Naši si odnáší krásné 4. místo a doufejme, že v budoucnu se umístí ještě o chlup výš. Gratulujeme!

Vypadá to, že o tento turnaj přestává mít zájem čím dál tím více top týmů na EUNE. Důvodů může být několik, doufám, že příště bude konkurence trochu větší a uvidíme krásné a vyrovnané hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama