Go4LoL EUNE 89 + 90
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL EUNE 89 + 90

Go4LoL EUNE 89 + 90

derk

derk

23. 5. 2012 06:55

Po vypuštění minulého týdne s omluvou přinášíme dvojreport. Bude se jednat o Go4LoL číslo 89 a 90.

Reklama

 

Go4LoL EUNE #89

1. Meet Your Makers (MYM)

2. Ninja Muffin Ninjas (Ninja)

3. RoughNeX.LoL (RNX)

4.  Miss Click Maniacs (MCM)

Již klasicky do tohoto turnaje nastoupila řada favoritů. Největším z nich byl polský celek Meet Your Makers (MYM), který nakonec také obhájil prvenství. Mezi další známé týmy patřily HCL Gaming (přejmenováni na Miss Click Maniacs - MCM), Vital Gaming (přejmenováni na Ninja Muffin Ninjas - Ninja), švédští RoughNeX.LoL (RnX) a další. Jak již bylo zmíněno, MYM opět poměrně jednoduše probruslili až do finále, kde rozdílem třídy, během dvaceti minut porazili bývalé vitaly, nyní Ninja.

Souboj o bronz si spolu zahrály celky RNX a MCM (bývalé HCL). Jak již bývá zvykem, souboj o třetí místo byl mnohem napínavější než samotné finále a trval dvakrát delší dobu. Hra byla velmi vyrovnaná a skončila po necelých 42 minutách vítězstvím severských RNX.

Naše týmy v tomto turnaji moc štěstí neměly. FeW Gamers vypadli v pátém kole proti ruskému Moonlight Gaming LoL (MLt) a FLYtoHIGH se dostali o kolo dál do čtvrtfinále, kde podlehli celku mnoha národností - Miss Click Maniacs (MCM). FLYtoHIGH se vybojovali pěkné dělené 5.-8. místo.

 

Go4LoL EUNE #90

V tomto díle to již s našimi týmy dopadlo o něco lépe. Zřejmě jsme se poučili z minule a opět jsme měli alespoň jeden tým, který stanul na pomyslném stupni vítězů. Tuto neděli se neúčastnil absolutní favorit - MYM a tak se prvním nasazeným stal celek MCM. Celkově šlo zase o turnaj, kde bylo méně favoritů - chyběli FZ, CU, MYM, Ninja, MARVEL, RNX a další. MCM byl jasným favoritem na první místo, nedostal se však přes polský tým Eternity (který mnohokrát potrápil i MYM) a vypadl v pátém kole. První semifinále se hrálo mezi týmy Eternity a Most Valuable Players (MVP) - nováček z Bulharska. Nováčci byli lepší a jako první se dostali do finále. Ve spodní části pavouka se mezitím naskytl pohled na souboj dvou našich celků - Volibear is too OP (Volibear) hrál proti FeW Gamers (FeW). Volibeaři se pomstili za minulou prohru a urvali vítězství pro sebe. Postoupili do semifinále a nechali FeW Gamers na děleném 5.-8. místě. V semifinále narazili na polský tým ALSEN LoL a po necelých 40 minutách odešli s prohrou.

1. ALSEN LoL (ALSEN LoL)

2. Most Valuable Players (MVP)

3. Volibear is too OP (Volibear)

4. Eternity Gaming (Eternity2)

Finále dopadlo lépe pro polský celek ALSEN LoL, který si poradil s bulharským nováčkem MVP. A samozřejmě, jak už bývá zvykem, finálová hra trvala 20 minut. Doufejme, že v budoucnu se můžeme těšit na zajímavější finále.

Souboj o třetí místo si zahrál i český celek - Volibear. Utkal se s velmi dobrým polským týmem Eternity, který dokázal po velmi napínavé hře porazit. O výhru se velmi zasloužilo hlavně AD carry medvědů, který dokázal nepřátelského Urgota přefarmit velkým rozdílem.

Máme za sebou další dva turnaje, je vidět, že se naše celky již dokážou pravidelně umístit v EUNE špičce. Do budoucna přeji všem týmům hodně štěstí. Bylo by krásné zahrát si domácí finále! A ještě chci každému týmu připomenout, aby se řídil pravidly turnaje Go4LoL a updatoval screeny proběhlých zápasů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama