Go4LoL EUNE #106-107
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL EUNE #106-107

Go4LoL EUNE #106-107

derk

derk

22. 9. 2012 06:34

A poslední várka ze zpětně odehraných Go4LoL.

Reklama

Máme tu další dvojici proběhlých reportů, tentokrát jde o turnaje velmi úspěšné pro české barvy. Týmu FeW-GamerS.LoL se hned dvakrát po sobě podařilo dosáhnout na příčku nejvyšší a odnést si dohromady 400 euro. Za dva turnaje to není špatný výdělek. Dokonce jsme si poprvé v historii zkusili "domácí" finále, kdy si o první místo zahrály dva české celky. Je pěkné vidět, že české a slovenské týmy patří k absolutní špičce eastovské scény a potvrzují to již posledních pár měsíců. Gratulujeme k vítězství a děkujeme za pěknou reprezentaci. Pojďme se podívat na jednotlivé turnaje. 

Go4LoL EUNE #106

  FeW-GamerS.LoL  Could Have Been Strong  Mad Boem  Mercenaries

FeW projeli turnajem bez zaváhání a hladce si získali i první místo. Je vidět, že pokud v turnaji nejsou absolutní favoriti, FeW si poradí téměř s kýmkoliv!

Go4LoL EUNE #107

  FeW-GamerS.LoL  eSuba.Intel.LoL  Revenge Served Cold  Test Your Limits

107. turnaj se zapsal do české historie zlatou barvou. Vůbec poprvé jsme viděli finále dvou českých celků. Což je na evropském turnaji při účasti nad sto týmů krásný výsledek. Těmi celky nebyl nikdo jiný než

 eSuba

a

 FeW

. Zápas byl pod taktovkou FeW, kteří vyhráli všechny lajny a připsali si další absolutní vítězství v evropském turnaji. O třetí místo si to mezi sebou rozdaly dva řecké celky, takže jsme mohli vidět další poměrně zajímavé derby.

Ještě jednou velká gratulace hlavně týmu FeW-GamerS.LoL.Teď už si jen počkáme, až obsadí české týmy první tři místa. No a potom třeba hned čtyři...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama