Go4LoL CZSK Cup #2, #3
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL CZSK Cup #2, #3

Go4LoL CZSK Cup #2, #3

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

13. 3. 2012 15:57

Je 13.3. a právě skončil v pořadí třetí turnaj druhé sezóny Go4LoL CZSK.

Reklama

Dneska vám přinášíme stručnou coverage z turnaje číslo 2 a 3. Minulý týden bylo pár problémů ohledně turnaje (kontumace týmu Volibear is too OP, kvůli pokusu o podvod) a taky proto jsme nestihli napsat coverage včas. Teď už je vše v pořádku a můžeme se ve zkratce podívat jak turnaje proběhly.

Turnaje Go4LoL CZSK Cup #2 se zůčastnilo přesně 16 týmů a pavouk byl tak rozdělen na 4 kola. Turnaje se kromě týmu Haters make us famous zůčastnili všechny týmy z aktuální top8 po prvním turnaji. Soupisku týmů, tak doplnilo 9 nových týmů v tomto ročníku.

Po prvních dvou kolech se mezi nejlepší 4 týmy dostali: Kitty Killers Team, Insenia.esc, Lets Troll a Buzici v Muzici. Týmy Lets Troll a Buzici v Muzici se už podruhé za sebou v tomto ročníku potkali v souboji o finále. Souboj vcelku s přehledem znovu vyhrál tým Buzici v Muzici a postoupil tak do finále. V druhém semifinále se utkali Kitty Killers Team a Insenia.esc, kde se KKT znovu povedlo projít do finále. Insenia.esc si ale i tak urvala pro sebe aspoň 3tí místo na turnaji. Ve finále druhého Go4lol se opět střetly stejné dva týmy jako z minulého týdne ale tentokrát se Buzici v Muzici nenechali zastrašit a vyhráli druhý turnaj.

Třetího turnaje se bohužel nikdo z nás nezúčastnil, a tak vám jen shrneme stupně vítězů. Na prvním místě se umístil tým myRevenge CZ, na druhém místě tým Kitty Killers team a na třetím tým Insenia.esc.

Pořadí top 8 týmů po třetím turnaji: 

 

1. Kitty Killers Team 220 b.
2. Buzici v Muzici 150 b.
3. Insenia.esc 105 b.
4. Lets Troll 95 b.
5.  myRevenge CZ 95 b.
6. Honeybadgers 65 b.
7. Haters make us famous   25 b.
8. nEophyte.LoL 

25 b.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama