Go4LoL CZSK Cup #1
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL CZSK Cup #1

Go4LoL CZSK Cup #1

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

29. 2. 2012 15:30

První turnaj nové sezóny odehrán !!

Reklama

Nedávno skončila první sezóna Go4LoL CZSK, která byla zakončena Grandfinálem, kde si týmy rozdělily nemalé peněžní ceny a ceny v podobě Riot bodů. Coverage jste si mohli přečíst na našem webu. 

Ani jsme se nenadáli a je tady druhá sezóna, která nám slibuje další kvalitní zápasy mezi nejlepšími CZSK týmy o podobné ceny jako v sezóně jedna. Ty se navýšily akorát v množství Riot bodů, které týmy můžou v průběhu celé sezóny vyhrát.

Sezóna odstartovala prvním turnajem 28.2.2012 a zůčastnilo se jí 18 týmů. Turnaje se zúčastnily jak týmy, které jsou z první sezóny dobře známé (a Little Error, Buzici v Muzici, Cracked Gamers, Kitty Killers Team, myRevenge CZ, Volibear is too OP), tak i týmy nové, které se budou snažit zařadit mezi nejlepší týmy nové sezóny.

Turnajový pavouk:

Do semifinále, mezi 4 nejlepší tohoto turnaje se dostaly týmy: Lets Troll, Buzici v Muzici, Kitty Killers Team a Honeybadgers.

Kitty Killers Team a Buzici v Muzici porazili své soupeře v semifinálovém kole a postoupili tak do finále turnaje, kde Kitty Killers Team zvítězil a urval si tak první místo nové sezóny.

O třetí místo spolu soupeřily týmy Lets Troll a Honeybadgers, kde si kluci z Lets Troll vydřeli vítězství a umístili se tak na třetím místě.

Pořadí prvních 8mi týmů po prvním turnaji tedy vypadá takto:

1. Kitty Killers Team 100 b.
2. Buzici v Muzici 75 b.
3. Lets Troll 60 b.
4. Honeybadgers 40 b.
5. - 8.  Volibear is too OP 25 b.
5. - 8. Insenia.esc 25 b.
5. - 8. nEophyte.LoL 25 b.
5. - 8. Haters make us famous 

25 b.

Celý turnaj proběhl bez větších problémů a byl provázen streamováním ESL TV, která se bude snažit streamovat i další turnaje a tak se můžete těšit na sledování zajímavých her z československé scény.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama