Go4LoL Cup #7 CZ/SK
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL Cup #7 CZ/SK

Go4LoL Cup #7 CZ/SK

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

11. 4. 2012 07:43

Je tady další týden a s ním sedmé pokračování Go4LoL CZ/SK. Zajímá vás, jak turnaj dopadl? Jak jsou na tom týmy v měsíčním nebo celkovém pořadí?

Reklama

Do dnešního turnaje se opět přihlásilo jen 12 týmů. Z našich Top týmů opět chyběli Buzici v Muzici, kteří se buď připravují na něco velkého nebo se zrovna opalují na bahamách, popíjejí lahodné drinky a mažou si navzájem záda :-D, kdo ví? Opět jsme ale viděli týmy Cracked gamers a Honeybadgers, kteří se minulý týden nezůčastnili.

Z prvního kola postoupili všichni favorité včetně týmu eSuba, který tentokrát nevypadává v prvním kole. Týmy se nám už začínají promíchávat v rovnocenné duely a z jednoho takového postupuje do semifinále tým Cracked Gamers, který poráží nEophyte. Dále tým GwE, eSuba a Kacenky.

 

Semifinále tak přineslo zápas mezi favoritem turnaje Gateway Entertainment a týmem Cracked Gamers, který se v poslední době neumisťoval nijak vysoko. Tento souboj nakonec vyhrává GwE a postupuje tak znovu do finále.

 

V druhém semifinále se utkaly týmy eSuba Intel a Kacenky. Tým Kacenky se nenechal zastrašit "zkušenější" eSubou a v celku s přehledem postoupil do finále.

 

Finálový souboj mezi favoritem Gateway Entertainment a v podstatě novým týmem Kacenky, který ovšem překvapil a vyhrál nedělní evropské Go4LoL sliboval zajímavý zápas. Po 30 minutovém boji tým GwE poráží své soupeře a umisťuje se tak na prvním místě tohoto turnaje.

Turnajový pavouk:

K večeru ještě přidáme tabulku celkového bodování a měsíčního bodování. Takže se máte pořád na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama