Go4LoL Cup #6 CZ/SK
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL Cup #6 CZ/SK

Go4LoL Cup #6 CZ/SK

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

3. 4. 2012 06:39

Je 3.4 a za námi je další esl Go4LoL Cup CZ/SK s pořadovým číslem 6.

Reklama

Tento turnaj se už počítá do nového měsíce a týmy tedy sbírají nové body aby se dostaly do měsíčního finále. Turnaje se zůčastnilo jen 12 týmů z toho většina našich top týmů minulého měsíce a pár nových týmů. Lets Troll a Buzici v Muzici si asi vzali dovolenou a tak v tomhle turnaji nefigurují.

V prvních kolech se událo asi jen jediné překvapení a to, že tým eSuba nepostoupil dále přes tým Fly to High. O tomto zápase nemáme žádné bližší informace a je taky možné že tým eSuba byl zkontumován protože se nedostavil včas (což by nebylo poprvé).

Přes druhé kolo postoupili všichni favorité našeho Go4LoL, Tým GwE, nEph, myR a Insenia. Utvořili tak semifinálové dvojice ve složení: GwE vs nEph, myR vs Insenia. Což už slibovalo dva kvalitní zápasy a dobrou podívanou pro diváky na streamu. Nic neočekávaného se však neudálo a z obou semifinálových zápasů postoupily dva mírní favorité na postup: Gateway Entertainment a Insenia.esc. 

Osobně jsme toto finále nemohli sledovat a tak vám jen prozradíme, že vyhrál tým Insenia.esc, který si do nového měsíce urval nejvíce bodů. Tým Gateway Entertainment také potvrdil svou pověst jednoho z top týmů československé scény a umístil se na druhém místě. Na třetím místě se po soubojí mezi myRevenge a nEophyte umístil tým nEophyte, který si poradil se svým soupeřem.

Takto vypadal turnajový pavouk: 

My už jen můžeme doufat, že se do příštího turnaje přihlásí více týmů a přibude tak více zajímavých zápasů, které nám bude ESL TV streamovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama