Go4LoL Cup #11
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL Cup #11

Go4LoL Cup #11

Bajju

Bajju

16. 5. 2012 14:30

Včera (15.5.2012) proběhlo další Go4LoL s pořadovým číslem 11.

Reklama

Tento turnaj proběhl s účastí 10ti týmů. V soutěži hráli pouze 4 party, co nominující favorité, bohužel všichni měli nějakou smůlu. Asi aura nebo špatný horoskop.

Prvními nešťastlivci se stali Gateway Entertainment vs. Cracked Gamers. GwE zápas podcenili a nový champion Varus se strefil přímo do kolena, což bylo pro ně rozhodující. CG se dostávají do finále.

 

Na druhé straně se nám zase objevuje tým Buzici v Muzici vs. FLYtoHIGH. Šlo poznat, že černá kočka přeběhla přes lane týmu BVM. FLYtoHIGH se s nafeeděným urgotem a skorem 13:3 se vrhají do finále.

 

 

Finále proběhlo velmi ostře, ale jako poražení z bojiště odcházejí FLYtoHIGH. Graves jim ukázal jak chutná temnota. Zápas končí se skorem 24:8. Tímto gratulujeme celku Cracked Gamers za pěkné hry a přejeme jim další úspěchy na herní scéně.

 

 

A zase to prokleté kolo o třetí místo, snad možná právě proto, že je kolem něj tolik humbuku se opět neodehrálo. Možná zranění týmu BVM jak fyzické, tak psychické, či snad museli stihnout let na další dovolenou?

Struktura + Odkaz: http://www.esl.eu/czsk/lol/5on5/s2cup11/checkin/#/czsk/lol/5on5/s2cup11/rankings/  

 

 Ceny:

 

[Poznámka autora: Já osobně si myslím, že toto go4lol nestálo za nic, a týmy hráli především jen ze setrvačnosti. Doufám, že příště budou lepší výsledky a opravdu všichni ukážeme, co máme v sobě. Sláva vítězům, čest poraženým. Přeji všem hodně štěstí dále a uvidíme se na dalším go4lol =)]                           

 

 

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama