Go4LoL Cup #10
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL Cup #10

Go4LoL Cup #10

Bajju

Bajju

9. 5. 2012 11:39

Máme tady další vyhodnocení Go4LoL cupu s dvojciferným číslem 10. Tento turnaj se uskutečnil na státní svátek 8.5.2012.

Reklama

Vzhledem k volnu se turnaj odehrál s účastí 14-ti týmů. Tým BVM se přestal slunit na Bahamách a Kačenky změnily své jméno na FeW gamers.

Ve druhém kole jsme mohli vidět zajímavý zápas FeW vs. FlyToHigh. FTH zde po 32 min. skórovali 26:19 killů.

Do semifinále se dostaly celky Gateway Entertainment, wWw (We will win ve složení: Johny aneb Best AD east, jeho věrný support Tomaman, krvežíznivá jungle v podání Esito a dále Pointo, Aeviss), Buzici v Muzici, FLYToHIGH.

Tým GwE proti wWw dokonce zabanovali právě vyšlého hrdinu Varuse, který vypadá na velice silného hrdinu. Bot lince probíhala hra s picky Kog’Maw, Nunu (gwe) proti Twitch, Janna (www). Zápas končil rozhodujícími 43:21 na killy a GwE po 27 minutách se dostává do finále.

 

Velice zajímavým se stal zápas Buziku a FLYtoHIGH. Hra byla velmi vyrovnaná. Tento napínavý match vyhráli opálení Buzici v Muzici, kteří nám ukazují, že neztratili formu.

 

A Konečně finále. Tyto dva celky nám předvedly pěknou hru, kde po 48 minutách dominuje tým Buzici v Muzici a tímto jim gratulujeme k prvnímu místu.

 

Zápas o třetí místo se nekonal, protože wWw se nedostavili s k zápasu. Oficiálním vítězem tohoto kola se stává tým FLYtoHIGH.

Struktura Go4LoL Cup #10:

  

 Ceny:

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama