Gambit Gaming mění sestavu!!!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Gambit Gaming mění sestavu!!!

Gambit Gaming mění sestavu!!!

derk

derk

5. 6. 2013 04:00

Včera večer se objevila poměrně šokující zpráva - Edward odchází z Gambit Gaming. Více uvnitř.

Reklama
(V tomto složení jsme mohli znát Gambit Gaming poslední rok a půl - zleva Darien, Genja, Alex Ich, Edward, Diamondprox)

Gambit Gaming se poprvé objevili na začátku roku 2012 na IEM Kiev, kde dokázali díky zcela nové agresivní strategii zvítězit. V té době - a ještě na konci roku - jsme je znali pod jménem Moscow Five. Tato ruská pětka spolu vydržela přes rok a půl. Mezi největší úspěchy jistě patří dělené 3.-4. místo na šampionátu druhé sezóny, kdy v semi-finále podlehli absolutnímu vítězi Taipei Assassins velmi těsně 1-2.

Gambit Gaming patří mezi nejlepší světové týmy, v jarní sezóně evropské LCS skončil na druhém místě po strhujících pěti zápasech proti Fnatic. Proto je pro všechny velmi zdrcující a překvapivou zprávou, že se z týmu rozhodl odejít support

 Edward. Podívejme se teď na jeho oficiální vyjádření.

Edward (exGambit Gaming)

Největším důvodem k tomuto těžkému rozhodnutí byl hlavně nedostatek porozumění mezi mnou a Genjou. Přestože jsme spolu hráli přes rok, nedokázali jsme se vzájemně přizpůsobit. Dalším problémem je to, že atmosféra v týmu byla velmi špatná a poslední dobou jsem se necítil dobře. Což bylo možná i důvodem našich nedávných špatných výsledků. Rozhodl jsem se odejít z Gambit Gaming. Bývalým spoluhráčům přeji jen to nejlepší, doufám, že se budeme v budoucnu potkávat na kompetitivní scéně jako soupeři.

Vedení Gambit Gaming

Vždy jsem byl a vždy budu proti změnám v sestavě týmů, který je schopen vyhrávat. Každý tým prochází obtížnými momenty a dle mého názoru jsou náhrady hráčů jen krátkodobým řešením. To je také důvod, proč měl náš tým rok a půl stejnou sestavu. Bohužel někdy jsou změny nevyhnutelné. Dnes se Edward rozhodl Gambit Gaming opustit, což je velká škoda a velká rána pro tým. Respektuji ho jako hráče i jako člověka. Jeho status jednoho z nejlepších supportů na světě je zasloužený. Jsem si jist, že ho čeká světlá budoucnost a mnoho vítězství. Přeji mu všechno nejlepší!

Gambit Gaming zmínil na svém facebooku , že ještě není jasné, kdo zastoupí Edwardův post. Nicméně tým v současné chvíli trénuje na nadcházející LCS víkend ve Švédsku, Genja hraje v tuto chvíli s hráčem s nickem Darker - rovněž ruské národnosti.

(uvidíme ještě někdy slavnou bot lajnu pohromadě?)

Již asi není co dodat. Snad jen, že přejeme Gambit Gaming i Thresh Kingovi jen to nejlepší, třeba se Edward uchytí v nějakém evropském týmu a dopomůže mu k lepším výsledkům. Kdo ví.

Dejte nám vědět v komentářích, co si o této změně myslíte vy!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama