G2 prohráli v úvodním zápase proti Gen.G, MAD Lions budou mít zítra druhou šanci
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek G2 prohráli v úvodním zápase proti Gen.G, MAD Lions budou mít zítra druhou šanci

G2 prohráli v úvodním zápase proti Gen.G, MAD Lions budou mít zítra druhou šanci

Maarty

Maarty

9. 5. 2023 17:24

Dnes se odehrál první zápas hlavní bracket fáze MSI, který náš evropský zástupce otevřel celkem důstojně, ale i tak neúspěšně. I přes vyrovnané hry nakonec G2 podlehli jednomu z nejlepších týmu na světě se skóre 3:1. Druhou šanci porazit LCK dostane Evropa zítra ve 14:00, kdy MAD Lions vyzvou korejské T1.

Reklama

Domácí hra

G2 začali první mapu ostře, když vybrali už nejednou viděnou Nidalee, Dravena a Dariuse. Hned po jejich úvodním získání nepřátelského red buffu dokázali zabít sedmnáctiletého marksmana Peyze a i přesto, že nedlouho na to si Chovy připsal solo kill na Capse, vypadalo pro Evropu vše dobře. Vlastní strategie, hra a nečekání hrdinové jsou jedním z mála způsobů, jak Evropa historicky dokázala vyhrát nad východními týmy. To se ale nakonec nepodařilo.

Ve druhé hře se objevil mnohem standardnější draft a po jednoznačné dominanci od Gen.G prohrávali hráči G2 sérii 2:0. Vítězové zimního splitu LEC nakonec zabojovali a dokázali vyhrát alespoň třetí hru. I přesto, že poslední mapa vypadala dobře a Caps na midlane vytáhl ne moc populárního Aurelion Sola, G2 prohráli souboj u barona a hra pro ně během pár minut skončila.

Turnaj pro ně ale tímto nekončí, tým se právě přesouvá do loser bracketu a nic pro ně ještě není ztraceno. Uvidíme, zda zítra Carzzy, společně s MAD Lions, dokáží porazit T1, přeci jen v jarním splitu skončili na mnohem lepší příčce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama