G2 ovládli anketu nejlepších hráčů zimního splitu LEC
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek G2 ovládli anketu nejlepších hráčů zimního splitu LEC

G2 ovládli anketu nejlepších hráčů zimního splitu LEC

Giry

Giry

7. 3. 2024 16:47

Vítězové zimního splitu LEC a členové nejúspěšnějšího evropského celku si mohou připsat další úspěch. V anketě nejlepších hráčů v každé roli nenašel přemožitele ani jeden z nich.

Reklama

Hlasování, kterého se účastní hráči, trenéři, novináři, komentátoři a další osobnosti určilo nejlepšího hráče zimního splitu LEC v každé roli.  Výsledek hovoří jasně pro G2, kteří získali nejvíce hlasů.

Absolutním králem se stal Caps, který získal všechny hlasy kromě dvou - hráči a trenéři G2 totiž hlasovat pro svůj tým nemohou, proto od nich po jednom hlasu obdržel Humanoid a Nuc.

Na Topu s výrazným vedením dominoval BrokenBlade, na druhém místě se umístil Irrelevant a na třetím Myrwn. Jeden hlas získal také topař týmu BDS Adam. V jungli byla situace vyrovnanější. Těsně za Yikem se umístil Razork, třetí místo si odnesl Elyoya. Jednou byl zmíněný také Sheo.

Na pozici ADC padlo hned několik jmen. Hans Sama skončil první, za ním se umístil Ice. Několik hlasů získali také Supa a Noah, Carzzy si vysloužil jeden hlas. Mikyx ovládl anketu pro supporty, za ním skončili Alvaro, Labrov a Jun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama