G2 na MSI končí, jejich duel proti BLG ale měl i světlé chvíle
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek G2 na MSI končí, jejich duel proti BLG ale měl i světlé chvíle

G2 na MSI končí, jejich duel proti BLG ale měl i světlé chvíle

Reibl

Reibl

16. 5. 2023 17:52

Evropa byla vyřazena. G2 Esports po bratrovražedném souboji s MAD Lions sebrali východnímu soupeři jen jednu hru. S turnajem se tak celek loučí a výkony některých hráčů budou dlouhou dobu tématem diskuzí.

Reklama

Jednu hru sebrali G2 Esports korejským Gen.G a obdobně skončil i zápas proti druhému seedu z Číny. BLG patří papírově mezi nejslabší východní celek na turnaji, přesto se jim podařilo porazit C9 a nyní i G2.

V celkem čtyřech hrách ukázal své kvality zejména Yike. Jungler G2 nejen uhlídal sebrání barona v klíčových momentech série, ale zároveň skrze ganky a engage dokázal tým podržet i za nepříznivého stavu.

G2 dokázali sebrat druhou hru a ve třetí měli slušné šance, které ale zhatila řada pochybení v posledním souboji. BLG se tak ujali vedení, které už ve čtvrté hře proměnili ve 3:1 sérii.

Naopak kritiku si vyslouží Caps. Jeho forma v průběhu celého turnaje se ani zdaleka nepřiblížila výkonům, na jaké midař dosahoval v minulých letech. G2 ale ve finále prohráli zejména díky macru BLG a sehranosti čínského celku okolo botlinky v podání Elka a ONa.

BLG se tak posouvají na turnaji dále a čekají na vítěze zítřejšího duelu mezi americkými Cloud9 a korejskými mistry Gen.G.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama