G2 deklasovali během tří dnů většinu českých hráčů
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek G2 deklasovali během tří dnů většinu českých hráčů

G2 deklasovali během tří dnů většinu českých hráčů

Reibl

Reibl

6. 2. 2024 15:35

První víkend playoffs zimního splitu nabídlo řadu jednoznačných sérií. G2 se postarali o skalp většiny českých hráčů, které najdeme ve spodní části pavouka.

Reklama

Do zimního splitu nastoupili hned čtyři čeští hráči. V prvním kole playoffs narazili Patrik a Jackies na silné G2. Bohužel nešlo o vyrovnaný duel a G2 si bez větších potíží došli pro výhru 2:0. GIANTX tak najdeme ve spodní části pavouka.

Humanoid mezitím vyzval španělské Mad Lions KOI a zde už bylo na co koukat. Ačkoliv finální skóre 2:0 naznačuje, že šlo o jednoznačnou sérii, hry byly vyrovnané a velmi napínavé. Nejdůležitější části najdete ve videu níže. Českému midařovi se nakonec povedlo úvodní Bo3 sérii vyhrát a vyzvat G2.

Fnatic a G2 na sebe narazili v pondělí a opět šlo o skvělou podívanou, kde jsme se poprvé letos dočkali všech tří her. Celý duel nakonec nejvíce potahal BrokenBlade a G2 tak mohou slavit postup do Bo5 části. Humanoid má šanci na reparát během příštího týdne. Shodou okolností tak G2 vyřadili tři české hráče během tří dnů.

Na druhé straně pavouka bojoval Carzzy s Vitality. První zápas proti SK Gaming se vyvíjel velmi kladně pro české fanoušky. Vitality dokázali celkem s přehledem vyhrát nad SK Gaming a posunout se dále v bracketu. Tam už ale čekali rozjetí BDS, kteří uzemnili naděje na rychlý postup.

G2 a BDS si tak příští týden zahrají o přímý postup do finále zimního splitu. Zbylé týmy musí projít spodní částí pavouka. Na Patrika s Jackiesem čeká těžký oponent Mad Lions KOI. Vítěz tohoto duelu si zahraje proti Carzzyho Vitality.

Humanoid bude čekat na lepšího z dvojice SK Gaming a Team Heretics.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama