Frozenriders mění supporta a další domácí změny
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Frozenriders mění supporta a další domácí změny

Frozenriders mění supporta a další domácí změny

derk

derk

Bývalá sekce eSuby hned pár dní po změně organizace mění také supporta. Bývalá sekce Infernity oznámila novou sestavu a je prozatím bez klanu.

Reklama

Teprve před několika hodinami se objevila zpráva, že

Demonspirit

, dlouhodobý support ex-eSuby (současných Frozenriders) a parťák Baxtrixe na spodní lajně, opouští základní sestavu celku. Údajně byl z týmu vyhozen a  jeho oficiální vyjádření dává najevo, že o této změně nebyl informován. Informace však nebyly potvrzené a po chvíli na ně reagoval trenér týmu Xnapy na svém facebooku a celou situaci osvětlil. 

Přikládáme informace od obou zúčastněných, abyste si udělali vlastní názor. 

 Demonspirit napsal:"Ahoj, tým frozenriders se rozhodl pro změnu soupisky a to na pozici supporta. Odůvodněni jsem dostal takové, že Baxtrix nahrál za poslední dobu víc duoQ s hráčem jménem SWEATY B, a jelikož se blíží uzávěrka na cocacola league kvalifikaci, tak se sekce rozhodla a ten se proto stává novým supportem frozenriders. Já jsem dostal bench na lavičku a uvidíme co se bude dít dál. Netuším jestli je to jen na tuto kvalifikaci a nebo napořád a proto už přemýšlím o dalších krocích. Ovšem přístup hráčů k celé věci mi přišel tak komický, že o možnosti zůstat v týmu asi nikdo nepřemýšlí." Xnapy napsal:"Zdravim všechny! Chtěl bych se krátce vyjádřit k drbům, které se začali šířit. Oficiálně se žádný vyhazov Demona, nabírání nového supporta nebo podobně, neuskutečnil. Všechny ''informace'' které jsou napsané na portálech typu Grunex atd. nejsou oficiální a tudíž je to jenom čisté vyjádření Demona, který v podstatě o současné situaci v teamu absolutně nic neví. Jinak ano. Nyní již na jistotu mohu říct, že Demon již nikdy s teamem spolupracovat nebude. Doufám, že se nenecháte ovlivnit názory jednoho bývalého hráče a spousty redaktorů, kteří jako supi vyhledávají cokoliv, co mohou proměnit v čtenost. Šťastný a veselý!"

Informace o údajném vyhazovu přišla od samotného Demonspirita. Xnapyho reakce ale dává najevo, že se žádný vyhazov oficiálně neuskutečnil. Zároveň ale zmínil (zřejmě po Demonově rozhodnutí tuto informaci rozšířit), že od této doby Demon opravdu v týmu vystupovat nebude. Nechci se klonit ani na jednu stranu, ale určitě se celá situace dala řešit šťastnějším způsobem. Jestliže jsou problémy v týmu, určitě by se měly řešit interně a rozhodně by se taková informace neměla dostat ven dříve než padne finální rozhodnutí a objeví se oficiální prohlášení vedení organizace. 

Co teď bude s Frozenriders? Nic zatím není ověřené, spekuluje se ale o tom, že na místo Demonspirita nastoupí dánský hráč

sweaty b

. Soupiska týmu při jejich snahách o kvalifikaci do Challenger Series by tedy mohla vypadat následovně.

 

Herdyn - Top

 LouGi - Jungle

 

Rikytan - Mid

 

Baxtrix - Marksman

 sweaty b - Support

A co bude s Demonspiritem? Zmínil, že má zcela určitě v plánu pokračovat, jak ale vidíme, podle všeho to nebude ve Frozenriders. Podle komentářů na jeho facebooku je také možné, že jej uvidíme v zahraničním týmu.

Navíc se před půl hodinou objevila zajímavá informace na Ezeho facebooku - konkrétně o sestavě nového týmu, který zatím působí bez organizace. Dříve jsme část celku mohli vidět pod křídly iNfernity Gaming. Kam se celek přesune teď není jisté, vzhledem k tomu, že jsou ale dveře v eSubě otevřené, tak kdo ví. Trenérem celého týmu je zde uvedený právě Demonspirit. Sestava týmu vypadá následovně.

 

Klíště - Top

 

Pinkysek - Jungle

 

Hlízák - Mid

 

lego - Marksman

 

Eze - Support

---------------------------

 

Demonspirit - Trenér

Vskutku Vánoční nálada :) Uvidíme, jak se celé změny vyvrbí. Jakmile budeme vědět více, dáme vám vědět. Zatím nám dejte vědět v komentářích, co si o změnách myslíte vy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama