Frozenriders bez LoL sekce
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Frozenriders bez LoL sekce

Frozenriders bez LoL sekce

derk

derk

Teprve před chvílí se objevila zpráva, že se Frozenriders spolu se svou LoL sekcí domluvili na ukončení spolupráce.

Reklama

UPDATE:

Na facebooku se ještě objevilo vyjádření junglera týmu LouGiho, najdete ho ve spodní části článku.

Sestava Frozenriders patřila mezi ty nejlepší u nás a na Slovensku, což dokazovala dlouhou dobu. Všechny zaskočilo, když se kluci rozhodli opustit eSubu a následně, když se z týmu odpojil bývalý kapitán a známý hráč Herdyn. No a dnes tu je další zpráva - zbytek týmu již není pod organizací Frozenriders. Pojďme se podívat na vyjádření obou stran.

Sestava týmu, nyní na volné noze

 Odstranovac - Top

 LouGi - Jungle

 

Rikytan - Mid

 

Baxtrix - Marksman

 sweaty b - Support

Jako první se podíváme na oficiální vyjádření vedení Frozenriders, které se objevilo na jejich webu a facebooku. Oficiální vyjádření kluků z týmu jsme nenašli, tak jsme se na pár otázek zeptali Xnapyho.

 Kamil Hanák, spolumajitel Frozenriders

„Je nám velmi líto, že Vám musíme oznámit tuhle skutečnost. Jsme velmi zklamaní z toho jak celková situace ohledně našeho League of Legends týmu dopadla. Tomuto týmu jsme předpovídali velkou budoucnost. Bohužel, nejen co se týče změn v sestavě a výkonů, které tým podával po přestupu k nám. Celkový přístup, ale i chování některých hráčů nás velmi zklamal. Čekali jsme od tohoto týmu daleko větší profesionalitu. To co se stalo na LegendConu asi nemá smysl moc rozebírat. Po „arogantní“ přípravě na turnaj jsme vypadli proti eXtatus v prvním kole a ke hře o 3. místo se tým dokonce rozhodl nenastoupit. Tím pádem jsme skončili na posledním místě, což je obrovské zklamání. Jak jsme psali již při angažování tohohle týmu, zakládali jsme si na důvěře a stabilitě týmu. Nedá se říct, že by tento tým byl stabilní a důvěru jsme bohužel k tomuto týmu ztratili a tak nám nezbývá nic jiného, než se s ním rozloučit a popřát mu mnoho štěstí a úspěchů do budoucna.“

Následuje již zmiňovaný rozhovor s trenérem a manažerem týmu -

 

Xnapym.

Co bylo hlavním důvodem ukončení spolupráce s Frozenriders?

"Organizace nás jako tým propustila, tudíž můžeme mluvit pouze o důvodech, které uvedli na svých stránkách a facebooku.  Změny v soupisce jsou nejspíš hlavním důvodem, proč se organizace rozhodla učinit takové rozhodnutí. Na vzdory tomu, že změny v soupisce si kluci řídí naprosto sami, tím chci říct, že se do rozhodování nezapojuji, věřím jim ve všech ohledech a stojím si za tím, že veškeré změny byly ve prospěch teamu."

Došlo ze strany Frozenriders k naplnění věcí, které slíbili?

"Musím uznat, že frozenriders se vždy snažili splnit vše co slíbili. Bohužel, hlavně kvůli špatné komunikaci ze strany vedení frozenriders, vždy vše vycházelo jenom tak na půl."

Co plánujete do budoucna?

"Abych shrnul spolupráci s fR a osvětlil naše další kroky, byla to velká zkušenost v pozitivním i negativním světle. Všichni mě předem varovali, jak může odchod z eSuby a takový riskantní krok spoustu věcí narušit. Musím uznat, ve spoustě věcí mělo vedení eSuby pravdu, v jiných se zase velice pletli. Závěrem bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří při nás budou držet i po tom všem, co se v posledních měsících nepovedlo, bez vás by to opravdu nešlo. Naše budoucnost teď závisí na mnoha faktorech, o kterých se jedná.  Doufám, že vám budu moci předat více informací v následujících dnech."

 LouGi, jungler týmu

"Takže ako som zbadal vyhlásenie od frozenriders tak ma to jedno pozitívum dobre som sa zasmial medzi tým ako čakáme na ďalšieho súpera v go4lol tak ma napadlo že sa k tomu vyjadrím pretože vyhlásenie fr je minimálne viac ako z polovice nepravdivé.

Citujem: "Z týmu, který k nám přišel moc nezbylo. Nejen co se týče sestavy, ale postupem času vyprchala i motivace a chuť trénovat."

Je síce pravda že sme menili zostavu ale nebolo to učinené len z nášho rozmaru pretože sa nudíme a každá zmena ktorá bola vykonaná ma svoje padne odôvodnenie. Stále hráme ako sme hrali vždy každý deň trénujeme maximálne ako sa len dá ako nám to len čas dovolí.

Citujem: "To co se stalo na LegendConu asi nemá smysl moc rozebírat. Po „arogantní“ přípravě na turnaj jsme vypadli proti eXtatus v prvním kole a ke hře o 3. místo se tým dokonce rozhodl nenastoupit. Tím pádem jsme skončili na posledním místě, což je obrovské zklamání. "

Ako ste mohli postrehnúť momentálne mame Dánskeho suporta ktorého nemá zmysel ťahať na lanky typu Legendcon kde prakticky o nič nejde a je to čisto "lan" akcia zameraná pre fanúšikov. Na legendcon neboli oznámené žiadne ceny dokonca ani MCR body tak prečo by sme tuto lan mali brat väzné ? Šli sme tam s tým že sa tam ideme zabaviť, pokecat s ostatnými ľuďmi z SKCZ scény.

Čo sa týka nenastúpenia na ďalší deň to malo tiež dôvod, Riky mal vysoké horúčky a necítil sa cely deň dobre a to bol dôvoď prečo sme na ďalší deň nenastúpili.

Tak to by bolo dopísanie pravdy k fr vyjadreniu. A teraz si môžeme porozprávať o profesionalite organizácie, keďže sme mi neboli dosť "profesionálny". Čakať mesiac na peniaze z cestovného ktoré mi nakoniec neboli vyplatene od osoby od ktorej som ich mal dostať. Alebo povedať že tam bude dakto z vedenia a potom vždy sa vyhovoriť na chorobu alebo zle zadanie čísla účtu a xxxx ďalších vecí. Alebo pome k nášmu sľubovanému bootcampu ktorý sme mali mat na prípravu na Challenger series. V deň D keď sa malo isť pre PC na bootcamp mal jeden z manažérov údajné nehodu po ktorej bol v nemocnici. Ok môže sa stať nevravím ale ako je možné že keď organizácia ma asi 8 manažérov ani jeden z ďalších 7 neje schopný zorganizovať bootcamp a prebrať zodpovednosť za organizáciu.

Každopádne nič sa nemení nerozpadáme sa, stále hráme ďalej ako sme aj hrali a stále mame tie iste ciele ktoré dúfam ze sa nám podarí splniť. To by bolo asi všetko a prajem pekný deň."

Frozenriders se také nechali slyšet, že na League of Legends scénu nezanevřeli a oznámili soupisku nového týmu. Zatím jde podle oficiálních informací o League of Legends

Academy

tým. Kapitánem týmu je

 

Fadeoutx.

 

Helgrind– Top

 

Fadeout – Jungle

 Menellaos – Mid

 

Overak – Marksman

 

Tomsa – Support

Co bude dál s domácí sestavou, která má jistě potenciál? Kdo ví, nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama