Zajímavosti League of Legends Článek Fotoreport: Vyrazili jsme s KIA na finále LEC, doprovodný program je plný zážitků

Fotoreport: Vyrazili jsme s KIA na finále LEC, doprovodný program je plný zážitků

Giry

Giry

Společně s naším partnerem KIA jsme vyrazili do Mnichova na završení nejvyšší evropské soutěže LEC. Podívejte se s námi, jak si fanoušci užívají event.

Reklama

Zájem o letošní finále je obrovský a je to vidět i na doprovodném programu. Fronta na LEC xpo byla už pořádně dlouhá před polednem, kdy se oficiálně začíná. Mezi návštěvníky jsme viděli i známé osobnosti z tuzemské scény například streamera a komentátora Xnapyho nebo youtubera Necrita.

Fotoreport: Vyrazili jsme s KIA na finále LEC, doprovodný program je plný zážitků
i Zdroj: Tryhard.cz

Při vstupu dostal každý návštěvník KitKat tašku, malého Pora a zápisník, do kterého sbíráte razítka z různých stánků. Podle počtu razítek pak dostanete na konci akce odměnu. A o jakých stáncích je řeč?

Můžete si vyzkoušet například střelbu na cíl, vyfotit se s postavami ze seriálu Arcane a nebo u stánku KIA vyzkoušet své reakce. Nechybí ani stánky esportových týmů jako Fnatic, G2 nebo BDS.

Hlavní stage patří programu, který je bohužel v Němčině, ale i tak můžete získat různý merch jako podložky pod myš, trička nebo malé gumové postavičky (největší zájem byl o malého miniona). Nechybí ani červené plátno - místo určené na setkání se známými osobnostmi, které vám mohou poskytnout autogram nebo se s vámi vyfotit.


Postupně budeme tento článek aktualizovat a do galerie přidávat další fotky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama