Fnatic v oslabení, kvůli zranění klíčového hráče musí povolat náhradníka
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Fnatic v oslabení, kvůli zranění klíčového hráče musí povolat náhradníka

Fnatic v oslabení, kvůli zranění klíčového hráče musí povolat náhradníka

Maarty

Maarty

31. 8. 2023 18:00

Španělský nováček a topař týmu Fnatic, který už dva splity působi v LEC, kvůli nespecifikované operaci ruky tento víkend nenastoupí do důležité série proti BDS. Fanoušci jsou ovšem nadšení, neboť jeho místo nahradí bývalý člen soupisky Wunder.

Reklama

Po poslední sérii, kde Fnatic v těsném výsledku porazili XL, jsme se dozvěděli, že Oscarinin utrpěl nespecifikované zranění ruky, které zároveň i vysvětluje jeho průměrný výkon v sérii. Podle dostupných informací má španělský topař tento týden podstoupit operaci, která ho zdrží od víkendové série proti BDS. Po odmítnutí nastoupit do jarního splitu se přece jen nakonec na jeho místo vrací Wunder a i přesto, že jsou z této informace diváci nadšení, můžeme být lehce skeptičtí o jeho aktuální formě i případném výkonu.

Uvidíme, zda tento zapálený hráč ostatních herních titulů kromě samotného League of Legends dokáže ustát tuto důležitou sérii, která zajistí Fnatic už potvrzený postup na světový šampionát, nebo jestli celá situace bude připomínat nedávné zranění Fakera a kompletní rozpad jeho týmu. Laťka v tomto případě rozhodně není nastavená tak vysoko, a proto doufáme, že i přes tuto náhradu uvidíme vyrovnanou a o to zábavnější sérii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama