Fnatic po infarktovém závěru postupují do závěrečné části LEC
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Fnatic po infarktovém závěru postupují do závěrečné části LEC

Fnatic po infarktovém závěru postupují do závěrečné části LEC

Reibl

Reibl

13. 2. 2024 14:12

Humanoid jako jediný z českých hráčů bude tento víkend bojovat o třetí LEC trofej. Fnatic si v napínavém duelu poradili s SK Gaming.

Reklama

Stomp i extrémně napínavá série. Uplynulé tři dny zimního splitu LEC nabídly všechno. Bohužel z českých hráčů postupuje jenom midař Fnatic. Už v sobotu dostali výprask GIANTX, kteří nezmohli proti MAD Lions KOI skoro vůbec nic. Jednoznačná série tak poslal domů české duo Jackiese a Patrika. Ty uvidíme opět až v jarním splitu. MDK o den později poslali domů také Vitality v trochu vyrovnanější sérii. Zde si ostudu uřízl zejména Hylissang. Jeho výkony jsou už delší dobu terčem kritiky. Carzzy se tak připojuje k vyřazeným českým hráčům.

Na druhé straně spodního pavouka probíhaly o dost zajímavější série. Pro začátek SK Gaming poslali domů Heretics po třech mapách. Akcí napěchovaná série ale byla pouze předehrou pro pondělní utkání.

V duelu mezi Fnatic a SK nechyběly solo killy, backdoor a chaos. Jmenovitě musíme zmínit topaře SK Gaming. Irrelevant dokázal španělského oponenta pořádně podusit a chvíli to vypadalo, že dotáhne SK přes cílovou čáru na svém Rumblovi. Ve třetí hře hrozil i backdoor od Nisqyho Twisted Fata. Humanoid si ale s tímto pokusem poradil a Noah na Ezrealovi ukázal, že patří mezi nejlepší ADC hráče v Evropě. Ačkoliv nám SK Gaming nabídli dvě zábavné série, jejich účast v zimním splitu tímto končí.

Bo5 série mezi BDS a G2 drama nepřinesla. Zde úřadovala soupiska s Capsem, která smetla oponenty za dvě hodiny v poměru 3:0.

Karty pro finálový víkend jsou tedy rozdány. Nejdříve nás čeká souboj mezi MAD Lions KOI a Fnatic. Mělo by jít o explozivní a zábavnou sérii, kterou si rozhodně nenechte ujít.

Vítěz tohoto duelu narazí na BDS. Ve finále pak čekají obhájci tří loňských trofejí, G2 Esports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama