Fnatic nejspíše znají svého nového marksmana, po 7 letech uvidíme v jejich týmu korejského hráče
i Zdroj: Flickr League of Legends Champions Korea LCK
eSport League of Legends Článek Fnatic nejspíše znají svého nového marksmana, po 7 letech uvidíme v jejich týmu korejského hráče

Fnatic nejspíše znají svého nového marksmana, po 7 letech uvidíme v jejich týmu korejského hráče

Maarty

Maarty

5. 5. 2023 17:40

Zatímco stále probíhá play-in fáze MSI, některé týmy obměňují své sestavy. Nejnovějším přírůstkem do LEC se tak pravděpodobně stane Noah, bývalý hráč známý hlavně díky působení v LCK.

Reklama

Rekkles supportem

O rozhodnutí švédského hráče přestoupit na jinou roli jsme vás již informovali. Fnatic se tak ale najednou dostali do nelehké situace, vždyť ještě donedávna jim na lavičce seděl jeden z nejlepších ADC hráčů evropské scény Upset.

Rekkles mění roli a odchází z Fnatic
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games

Rekkles mění roli a odchází z Fnatic

O změně role slavného švédského marksmana už se spekulovalo delší dobu a nyní je vše potvrzeno. Rekkles po dlouhé kariéře…

28. 4. 2023 23:12

Jaké byly možnosti?

Známý insider, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou LEC_Wooloo, věří, že Fnatic doplní korejský marksman Noah, který hrál za tým KT Rolster nebo Zero Tenacity. Kromě něj mají Fnatic k dispozici i jiná jména. 

Asi první spekulací na československé scéně se stal slovenský hráč Neon, kterého po zimním splitu vyměnil v týmu Vitality už zmiňovaný Upset. V konverzacích na sociálních sítích se pak objevila jména jako Supa, BAO nebo Unforgiven, kterého jsme již v LEC mohli vidět v týmu MAD Lions.

Přidá se k němu Advienne?

I přesto, že se v tento moment jedná o pouhé spekulace, support Advienne také nemá jistý start do nového splitu. V nejvyšší evropské lize zatím nepředvedl žádné kvalitní výsledky a botlinka Fnatic častokrát nestačila svým soupeřům. Doplňme k tomu Trymbiho – support hráče týmu KOI a vítěze letního splitu LEC 2022, který momentálně prozkoumává nabídky. Nikdo by se nedivil, kdyby přišla pozvánka i do Fnatic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama