Fnatic a G2 ve špičce tabulky, XL se probudili a druhým týdnem prošli bez jediné prohry
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Fnatic a G2 ve špičce tabulky, XL se probudili a druhým týdnem prošli bez jediné prohry

Fnatic a G2 ve špičce tabulky, XL se probudili a druhým týdnem prošli bez jediné prohry

Maarty

Maarty

27. 6. 2023 17:20

Včera skončil druhý hrací týden letního splitu LEC a týmům zbývají poslední tři zápasy, které rozhodnou, zda se dostanou do playoffs. Pojďme vypíchnout důležité výkony a momentální umístění nejen českých zástupců v tabulce.

Reklama

XL s Patrikem dokázali otočit neúspěšný začátek splitu a z prvního 0-3 týdne se dostali zpátky na koně. V druhém týdnu si soupiska připsala jen samá vítězství i například proti do té doby dominujícím MAD Lions. Momentálně se tedy organizace drží na pátém místě, a i přes to, že tým čeká tento víkend zápas proti dominantním G2, věříme, že ve zbylých dvou hrách potvrdí své místo a letos se tak poprvé podívají do playoffs.

Fnatic x MAD Lions 

Čeští zástupci se v letním splitu potkali v neděli. Fnatic nakonec po vyrovnaném začátku hry ukořistil vítězství a společně s G2 momentálně drží první příčku. Dohromady s MAD Lions tak tyto tři týmy tvoří nejsilnější trojlístek, který by se tak společně mohl podívat na světový šampionát. Nikdo z českých fanoušků by se za tento výběr rozhodně nezlobil.

Uvidíme, zda Fnatic dokáží získat dostatečný počet bodů na kvalifikaci do finálového turnaje o postup na světový šampionát. V tento moment mají rozhodně dobře nakročeno.

Co říkáte na druhý hrací týden LEC? Kompletní výsledky najdete v našem esportovém přehledu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama