FlyQuest nakonec nedokázali vybojovat poslední místo v play-off, Fnatic v eliminačním zápase vyzve MAD Lions
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek FlyQuest nakonec nedokázali vybojovat poslední místo v play-off, Fnatic v eliminačním zápase vyzve MAD Lions

FlyQuest nakonec nedokázali vybojovat poslední místo v play-off, Fnatic v eliminačním zápase vyzve MAD Lions

Maarty

Maarty

22. 7. 2023 12:19

Další týden a další napínavé zápasy přinesly poslední střety amerických týmů o místo v TOP 8. Na opačné straně oceánu v Evropě bude šest týmů bojovat o poslední místo a možnost dostat se do finále letního splitu. Už dnes možná pro jeden z týmů skončí sezóna.

Reklama

NRG předběhli TSM v tabulce a Cloud9 jsou stále na prvním místě - takhle by se dal shrnout poslední americký týden, který i přes napínavé zápasy nepřinesl žádné důležité nebo nečekané změny v žebříčků. Pro Cloud9 ale nic nebylo tak jednoduché, jak se zdá. Během týdne podlehli NRG a nakonec museli čelit v remízovém zápase proti Golden Guardians. Ten nakonec C9 dokázali vyhrát, ale tabulka a síla jednotlivých týmů je v Americe doopravdy o prsa.

Střet bývalých spoluhráčů

Fnatic se společně s MAD dnes v 18:00 potkají v pavouku poražených, z něhož se do rozhodujícího zápasu proti SK Gaming o postup může dostat pouze jeden. Pro Fnatic je zápas mnohem důležitější, protože každá série pro ně nyní znamená možný konec sezóny. MAD jako vítězové předchozího splitu jsou na druhou stranu v bezpečí a postup do finálového turnaje LEC mají díky této výhře už jistý. Oba týmy momentálně nevypadají jako nejsilnější celky.

Týmy dostaly další týden na to, aby se připravily na své rozhodující zápasy. Uvidíme, zda jim tento čas stačil nebo budeme svědky povstání doposud slabších a méně oblíbených organizací na úkor legend jako jsou Fnatic. Kompletní přehled zápasů a jejich výsledky najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama