Finn se vrací do LEC, spekulace hovoří i o návratu Trymbiho
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Finn se vrací do LEC, spekulace hovoří i o návratu Trymbiho

Finn se vrací do LEC, spekulace hovoří i o návratu Trymbiho

Giry

Giry

15. 2. 2024 13:00

Pouze čtyři týmy zbývají v boji o titul v jarním splitu LEC. Některé vyřazené celky už tak začaly s úpravami svých soupisek, aby předešly podobnému zklamání i v nadcházejícím splitu.

Reklama

Včera se na webu sheepesports objevila zpráva, že by se Adrian "Trymbi" Trybus mohl vrátit do LEC v dresu týmu Heretics. Polský support by tak nahradil Kaisera, který se svými spoluhráči skončil v play-off zimního splitu bez jediné výhry v sérii.

To, že si Trymbi nenašel v zimním splitu tým, bylo pro mnohé překvapením. Přeci jen jde o hráče, který v roce 2022 zvedl nad hlavu trofej pro vítěze LEC a v sezóně 2023 v dresu Fnatic také sklízel úspěchy na domácí scéně. Brzký konec na světovém šampionátu lze omluvit tím, že se na turnaji nedařilo žádnému evropskému celku.

Španělská organizace Heretics změnu potřebuje. Tým složený z veteránů jako Perkz, Jankos nebo Wunder měl rozhodně vyšší ambice, než na jedinou výhru a čtyři prohry v play-off.


Finn se vrací do Rogue

Toplaner Finn, kterého jsme v LEC mohli letos vidět jen mezi komentátory a analytiky, znovu oblékne dres Rogue - týmu, ve kterém strávil dvě celé sezóny 2019 a 2020 před odchodem do zaoceánské LCS. Tým to potvrdil na svém Twitteru a sám Finn o přestupu mluvil i v nejnovějším díle podcastu EUphoria.

Rogue, vítězové letního splitu z roku 2022, v letošním zimním splitu nedokázali postoupit ani do play-off. Nestačilo ani překvapivé vítězství nad G2, celkové skóre 2-7 zajistilo týmu jen deváté místo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama