Finálový víkend LEC v Montpellier začíná, dokáže Carzzy nebo Humanoid dosáhnout na titul
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Finálový víkend LEC v Montpellier začíná, dokáže Carzzy nebo Humanoid dosáhnout na titul

Finálový víkend LEC v Montpellier začíná, dokáže Carzzy nebo Humanoid dosáhnout na titul

Maarty

Maarty

9. 9. 2023 12:54

Evropská sezóna tento víkend skončí. Ve finále se proti dvojnásobným vítězům letošních splitů G2 objeví držitelé jednoho letošního titulu MAD Lions a Fnatic, kteří i s náhradníkem dokázali porazit BDS a poprvé se tento rok v play-off dostat mezi nejlepší trojici.

Reklama

Semifinále českých hráčů

Humanoid a Carzzy -- dvě zvučná jména, která nás provází už několik let na evropské scéně. Výkony obou hráčů být během letošního roku můžeme popsat různě. Do semifinálového zápasu ale jdou oba ve své nejlepší formě. To, jestli se stanou tahouny svých týmů v dnešní sérii, teprve uvidíme, ale soupisky jsou tak individuálně i týmově vyrovnané, že bude těžké předvídat výsledek zápasu. 

Na jednu stranu týmu Fnatic pomáhá současná forma i více odehraných her ve finálovém turnaji, ale na druhou stranu je možné, že Wunder jednoduše nebude stačit na topaře MAD Lions.

To, jestli dnešní vítěz bude stačit na finalisty G2, zůstává otázkou. MAD Lions minulý víkend předvedli slušnou sérii, kde dokázali, že jsou schopni najít výhody už od samotného začátku hry, a nebýt několika chyb, mohli jsme klidně vidět pět her. 

Ať už je síla G2 popisována jakkoliv, rozhodně tato soupiska není neporazitelná a vítěz dnešního semifinále bude mít reálnou šanci G2 potrápit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama