Finalisté šampionátu - AF
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Finalisté šampionátu - AF

Finalisté šampionátu - AF

Petr Macháček

Petr Macháček

13. 10. 2012 11:52

Finále šampionátu se blíží a tak bychom Vám rádi podrobněji představili týmy, které se v něm utkají.

Reklama
  Azubu Frost
 Historie 
Vše to začalo minulý rok. Tým MiG (Maximum Impact Gaming) Frost sbírá na turnajích jednu výhru za druhou. V Koreji nemá konkurenci. Týmy jako  NaJin e-mFire, či  Xenics Storm jsou pro něj pouhýmy boty. A tak míří výš. Svou fantastickou "sézonu" uzavírá na OGN LoL Invitational, kde si bez problému poradí i s   CLG Prime
Rok 2012 byl podobně úspěšný jako rok minulý, až na odchod hráče Locodoco, který stál za vznikem tohoto celku, a jednu jarní eskapádu. Tým byl právoplatně považován za favorita Azubu The Champions Spring 2012. Avšak, ve finále tomu bylo jinak. Zde se mu postavili kolegové z MiG Blaze . Jak to dopadlo už asi všichni domyslíte. Ano, chlapci z Blaze tento zápas opravdu vyhráli. Tato prohra však nezabránila ohromné události, která se o dva měsíce udála. Německá mediální skupina Azubu se rozhodlo oba týmy sponzorovat. Říká se, že v jednání padaly opravdu vysoké částky. Hráči neváhali a tuto nabídku přijmuli. Tato změna se ovlivnila pouze změnu jména, naštěstí se nijak neprojevila na jeho hráčském složení. A na úspěšnosti taky ne. V září Azubu Frost ovládlo turnaj Azubu The Champions Summer 2012, kterého se zúčastnily i týmy jako  CLG EU,  Dignitas, či  NaJin Sword. Tato výhra jim zajistila postup do šampionátu, kde se již za pouhých pár hodin utkají ve finále proti  Taipei Assassins.
 
Hráči Min-Sung 'RapidStar' Jung
 
 
Věk: 19 Původ: Korea Role: AP carryOblíbený champion: AniviaTop elo: 2256
 
RapidStar je jeden z nejlepších korejských midařů. Jeho streamy patří mezi nejsledovanější v jeho zemi. Je znám svou agresivitou, do které patří i tower dives. Je to oblíbená činnost, kterou, například s Dianou, rád podstoupí. Tento šikovný hráč není typ střeďáka, který je zalezlý na svém území, kde farmí a čeká na příležitostný kill, ale rád zavítá i na ostatní lajny a rád pomůže svým spoluhráčům v nouzi. Huyn-Woo 'CloudTemplar' Lee
 
Věk: 23Původ: Korea Role: JunglerOblíbený champion: SkarnerTop elo: 2309
 
CloudTemplar je nejstarším a zároveň jediným hráčem týmu, který dokončil povinnou vojenskou službu. Proč se zmiňuji o věci, která se hrou vůbec nesouvisí? Jde o to, že těchto víc jak 18 měsíců ho učinilo tak disciplinovaným a soustředěním hráčem. Jeho působivý a precizní styl junglení dohání soupeře k tomu, aby vybrali právě Skarnera jako jednoho z championů učených k zabanování.
 
 Min-Gi 'MadLife' Hong
 
Věk: 20 Původ: Korea Role: SupportOblíbený champion: AlistarTop elo: 2380Je to velice tichý a klidný chlapík. I v zápalu boje drží své city na uzdě. Málokdo ho kdy viděl rozchlámaného, či uplakaného. I přesto, že je to takový kliďas, má radši agresivní/pushovací styl hraní supporta. MadLife je jeden z nejlepších supportů na světě díky svému hernímu stylu a rozmanitým výběrem championů. Stejně jako Lilballz z týmu  Taipei Assassins proslul hraním rozzuřené krávy jménem Alistar (zde můžete vidět jeho kousky v zápasu proti CLG).
 
 Gun-Woong 'Woong' Jang
 
 
Věk: 22 Původ: KoreaRole: AD carryOblíbený champion: EzrealTop elo: 2538Woong je kapitánem týmu. Spolu s MadLifem tvoří opravdu silnou dvojici na botu. Je to velký "cestovatel", rád si během farmení odskočí do své, či soupeřovy jungle. V jednom ze zápasů proti CLG vyžral na prvním levelu pomocí Mystic Shotu svého Ezreala red buff. Bylo fantastické vidět Snoopehův výraz (který na tomto videu bohužel není zaznamenán), když po tom zdlouhávem no-smite zabíjení red buff zčistajasna zmizel. Sang-Myeon 'Shy' ParkVěk: 21 Původ: Korea Role: Solo top Oblíbený champion: Jax Top elo: 2400Tento záhadný hráč je nejnovějším přírustkem do rodiny Azubu Frost. Na jaře nahradil gamera Locodoco, který do té doby zastupoval post AD carry v tomto týmu. Na jeho místo se přesunul Woong, tudíž na tajuplného Shye zbyla horní lajna. Proč záhadný/tajuplný? Protože o něm vlastně nikdo nic moc neví. Jeho minulost není nijak zvláštní, či bohatá, takže se spekuluje, proč vlastně hráči z Frostu přijali tak nezajímavého jedince. Jedná se o dlouhodobého "závisláka" na hře Warcraft 3 a o hráče s nejmíň zkušenostmi na šampionátu. Neznamená to, že by byl nějak špatný, to rozhodně ne, je to velice šikovný a chytrý hráč a tým už ve spoustě případů opravdu podržel. Uvidíme, jak mu to půjde v dnešním finále.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama