Finále Season 2 - ZAPLNĚNO!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Finále Season 2 - ZAPLNĚNO!

Finále Season 2 - ZAPLNĚNO!

derk

derk

21. 9. 2012 13:16

Dnes se odehrál poslední zápas v Koreji, který rozhodl o 12. účastníku Finále S2! Kdo se nakonec jej zůčastní se dočtete v níže.

Reklama

A je to. Teď už víme, kdo přesně se největšího turnaje v historii počítačových her zúčastní a také jakým systémem se bude hrát.Korejská kvalifikace - dohráno!Dnes se odehrával poslední zápas, zatímco 11 týmů již mělo účast jistou.  NaJin Sword a  Azubu Blaze odehráli nejdůležitější zápas jejich života. A bylo se na co dívat. O celém průběhu korejské kvalifikace se můžete dočíst ZDE. NaJin Sword nastupoval proti papírovému favoritovi  Azubu Blaze. Hrálo se podle již zajetých pravidel korejských turnajů - best of 5 (čili na tři vítězné zápasy), s tím, že za stavu 2v2 se hraje poslední hra jako Blind Pick (každý hráč si zvolí co chce, nejsou bany). NaJin Sword nakonec zvítězil 3:2 na zápasy. Výhru si určitě zasloužil, protože dokázal vyhrát devastujícím způsobem early game ve 4/5 her. Měli jsme možnost vidět spoustu nových taktik, vícečlenných ganků (hlavně v early game) a celkově to zkrátka stálo za to. NaJin Sword se tak stává posledním 12. týmem, který si zahraje o NEUVĚŘITELNÉ 2.000.000 DOLARŮ! A jak to vůbec vypadá celkově? Pojďme se podívat na zástupce jednotlivých kontinentů.

Kvalifikace probíhala na těchto místech: Evropa (tři týmy), Amerika (tři týmy), Čína (dva týmy), Jižní Korea (dva týmy) a Jihovýchodní Asie (dva týmy). V turnaji se bude hrát nejdříve playoff (4.-6. října) a potom grandfinále (13. října). Playoff bude hrát osm týmů a rovnou do grandfinále postoupí zbylé čtyři. Přímý postup do grandfinále byl vybrán pro první postupový tým z dané oblasti. Protože ale bylo oblastí pět, byli organizátoři nuceni vylosovat z těchto týmů čtyři, které playoff hrát nebudou a na jednoho bohužel břímě playoff spadlo. Tím týmem nebyl nikdo jiný než  Azubu Frost. Opravdu smutný den pro Azubu. Jejich druhý tým se nekvalifikoval a jejich nasazená jednička bude muset hrát playoff.KVALIFIKOVANÉ TÝMY NA S2 WORLD CHAMPIONSHIP:Přímý postup do grandfinále: Team Solomid Moscow 5 World Elite Taipei AssassinsPostup do playoff: Counter Logic Gaming.EU SK Gaming Counter Logic Gaming.NA Team Dignitas Azubu Frost NaJin Sword Invictus Saigon JokersJde o největší turnaj v historii e-sports. Nejprestižnější akce, kde si zahrají nejlepší týmy z celého světa. Bude se hrát o již zmíněné 2.000.000 dolarů a také o prestiž a případný sponzoring do další sezóny. Půjde o skvělou akci, která bude mít miliony diváků po celém světě. My vám samozřejmě přípravíme propracovanou reportáž, stejně jako odkazy na streamy a info o jednotlivých zápasech. Buďte připraveni, protože to bude stát za to! Gratulujeme všem týmům, které se kvalifikovaly a přejeme mnoho štěstí a úspěchů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama