Finále OGN - sobota dopoledne
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Finále OGN - sobota dopoledne

Finále OGN - sobota dopoledne

derk

derk

14. 6. 2013 14:08

Další sezóna prestižní korejské ligy OGN je už u konce. Zítra se rozhodne o absolutním vítězi.

Reklama

Korejští hráči patří mezi ty nejlepší na světě, což potvrzuje i nedávná výhra v ALL-STARs, kde si ve finále poradili s Čínou. Korejská liga OGN (obdoba LCS) tak patří mezi ty nejznámější a nejprestižnější na světě. Teď je u konce a my máme možnost sledovat dva nejlepší korejské týmy ve vzájemném duelu a to již zítra.

---------------------------------------------
Grandfinále celé sezóny začíná v sobotu 15.6. od 10:00.
---------------------------------------------

A kdo spolu vůbec hraje? 

 MVP O-zone vs.  CJ Entus Blaze

Zápas se hraje systémem best of five - tedy na tři vítězné mapy. Oba týmy se do finále dostaly poměrně jednoduše - MVP O-zone si poradili nejdříve s KT Rolster B (3-1) a potom s SK Telecom T1 (3-1), zatímco CJ Entus Blaze ve spodní části pavouka zdolali nejdříve NaJin Sword (3-1) a následně svůj sesterský tým CJ Entus Frost (3-0). Oba týmy si účast v grandfinále jistě zasloužily.

MVP O-zone

Tento tým se dostal ze skupiny se skóre 2-2-1 (výhry/remízy/prohry). Porazit se jim povedlo KT Rolster A a SK Telecom T2, remizovali s MVP Blue a NaJin Sword a podlehli pouze jednomu týmu - jejich současnému rivalovi ve finále celého OGN - CJ Entus Blaze. Největší sílou celého týmu je zcela jistě AD carry Imp, které hraje velmi podobně jako Doublelift. Má stejný champion pool a také styl hry, což mu vysloužilo přezdívku Doubleimp. Podle statistik má také nejlepší K-D-A ratio ze všech AD carry. 

 

Homme – Top

 

DanDy – Jungle

 

Dade – Mid

 

imp – AD carry

 

Mata - Support

CJ Entus Blaze

Druhého finalistu asi nemusíme představovat. Určitě si jej pamatujete z doby, kdy se zbořila hranice mezi západní scénou a Meccou progamingu - Korejí. Spolu se svým sesterským týmem Frost hráli dříve pod velmi známou organizací Azubu a již déle než rok a půl patří mezi nejlepší korejské a světové celky. V současné době jsou velkým stylem favorizování na první příčku a mnoho lidí je také označuje za nejlepší tým na světě. Jediné drobné problémy se objevily na začátku sezóny, kdy Blaze podlehl hned dvěma slabším celkům.

 

Flame – Top

 

Helios – Jungle

 

Ambition – Mid

 

Cpt Jack – AD carry

 

Lustboy – Support

Určitě se máme na co těšit. Nezapomeňte, že se grandfinále hraje zítra ráno. Mělo by to vyjít akorát, že se po těchto skvělých zápasech naladíte na začínající LCS v Evropě a Dreamhack (novinku o těchto dvou akcích čekejte zítra).

Stream: u nás na webu ve streamech anebo 

http://www.twitch.tv/ongamenetCo si myslíte, jak to dopadne?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama