Finále LCS, kdo po dnešním semifinále vyzve Cloud9?
i Zdroj: Reece Martinez/Riot Games
eSport League of Legends Článek Finále LCS, kdo po dnešním semifinále vyzve Cloud9?

Finále LCS, kdo po dnešním semifinále vyzve Cloud9?

Maarty

Maarty

19. 8. 2023 20:00

Společně se začátkem sezónního finále LEC přichází i konec amerického splitu. Týmy, které se dostanou na světový šampionát, jsou už téměř jasné, ale jestli C9 dokáže pozvednout pohár v obou částech roku se teprve uvidí.

Reklama

NRG x TL

Nikdo nečekal, že zrovna tyto dva týmy se utkají v samotném semifinále. Tým Liquid se z pavouku poražených dostal až do samotného boje o finále americké ligy. Trnitá cesta doprovázena těsným vítězstvím nad Golden Guardians dnes ale možná skončí, neboť právě NRG byl ten tým, který Liquidy poslal do nižšího pavouka. NRG má tak po jednoznačné prohře proti Cloud9 druhou šanci na to dostat se do finále. Nic ale nebude lehké, protože TL dokázali ze začátku play-offs pozvednout svůj výkon v jednotlivých hrách o značnou úroveň a zejména Pyosik a Summit jsou momentálně na vrcholu své americké kariéry.

Cloud9 asi v tento moment už netrápí koho v neděli ve svém finále vyzvou, nicméně šanci pozvednout pohár třetí split v řadě možná přinese do tohoto duelu jistou dávku nervozity. Americká LCS o výhru letního splitu začíná dnes od 22:00. Nenechte si ujít výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama