FAQ a slovníček pojmu - komunitní práce
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek FAQ a slovníček pojmu - komunitní práce

FAQ a slovníček pojmu - komunitní práce

derk

derk

30. 10. 2012 16:06 1

Rozhodli jsme se vytvořit FAQ a slovníček pojmů, které by pomohli hlavně začínajícím hráčům, ale i třeba i těm zkušenějším.

Reklama

League of Legends je v současné době největší hrou a hráčů stále přibývá, ale každý z vás si jistě pamatuje, jak těžké jsou začátky a kolik případných hráčů můžou ovlivnit a třeba i odradit. Pomocí naší sekce často kladených dotazů a odpovědí a slovníčku pojmů se třeba budou alespoň někteří z nich trochu lépe orientovat v obrovském světě League of Legends. A jelikož jde o komunitní projekt, tak prosíme o pomoc i vás – hráče! Na fóru vzniklo nové téma - FAQ a technická podpora, kde najdete dvě sekce, kam můžete psát a pomáhat tak vytvářet jakousi "příručku" pro všechny začínající hráče.

FAQ – Často kladené dotazy

V tomto komunitním projektu naleznete odpovědi na nejčastěji kladené dotazy, které by měly sloužit hlavně nováčkům a hráčům, kteří nemají s League of Legends velké zkušenosti. Pokud vás napadá nějaký dotaz, který nám tu chybí, neváhejte a napište otázku (případně i odpověď) do TOHOTO TOPICU . Tento článek budeme aktualizovat na základě vámi položených dotazů (a odpovědí). Slovníček pojmů Naleznete zde vysvětlené pojmy a zkratky, které souvisí s hrou League of Legends. Pokud vás napadá nějaký pojem či zkratka, která zde ještě není vysvětlená, neváhejte a napište do

TOHOTO TOPICU

. Tento článek budeme aktualizovat. Účelem je vytvořit kompletní seznam pojmů a zkratek a vysvětlit, co vlastně znamenají. Mířeno hlavně pro nováčky a začínající hráče, případně zájemce o League of Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama