Fakerův skin na Ahri odhalen v novém traileru
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Fakerův skin na Ahri odhalen v novém traileru

Fakerův skin na Ahri odhalen v novém traileru

Giry

Giry

25. 5. 2024 02:19

Za vstup do Síně legend dostane Faker několik odměn. Kromě nového auta také vlastní skin na Ahri. Ten byl včera odhalen v traileru.

Reklama

Před pár dny jsme se dozvěděli, že se Faker stane prvním hráčem uvedeným do Síně legend, obdobou sportovních síní slávy. Tento proces se bude opakovat každý rok a pokaždé bude oceněn jiný hráč.

Faker ke vstupu do Síně legend dostane vlastní auto
i Zdroj: Riot Games

Faker ke vstupu do Síně legend dostane vlastní auto

Faker je neoddiskutovatelně nejlepším hráčem historie League of Legends. Jeho vstup do Síně legend proto zpestří dokument o…

23. 5. 2024 01:47

Každý z nich dostane mimo jiné i skin. Ten Fakerův se bude jmenovat Immortalized Legend Ahri a už nyní si ho můžete prohlédnout v traileru:

Mnoho fanoušků si myslelo, že si Faker za vítězství na světovém šampionátu zvolí skin na Ahri, Korejský midař si ale nakonec vybral Oriannu. Skin za uvedení do Síně legend toto rozhodnutí nyní vysvětluje, Faker nechtěl dva skiny na stejnou šampionku.

Videa z kanálu korejské ligy LCK také ukazují různé další pohledy na Fakerovu kariéru. Tvůrci se ohlédli za nejlepšími momenty Fakera, připomněli jeho ikonické výroky a ukázali i statistiky Fakerovy kariéry v číslech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama