Fakerova léčba stále probíhá, návrat do LCK plánuje až v play-off
i Zdroj: LoL Esports Photos
eSport League of Legends Článek Fakerova léčba stále probíhá, návrat do LCK plánuje až v play-off

Fakerova léčba stále probíhá, návrat do LCK plánuje až v play-off

Maarty

Maarty

22. 7. 2023 14:46

Zpráva, že Faker odstupuje z kompetitivního hraní uprostřed sezóny kvůli zdravotním problémům, obletěla celý svět. Organizace svůj postup do play-off má nyní jistý a je asi v zájmu všech, aby se Faker vrátil stoprocentně připravený. Zmíněný návrat měl proběhnout tedy začátkem další etapy letní ligy, ani ten ale zatím není nijak potvrzený nebo jistý.

Reklama
Faker kvůli zdravotním problémům nebude hrát několik týdnů
i Zdroj: Lance Skundrich/Riot Games

Faker kvůli zdravotním problémům nebude hrát několik týdnů

O tom, že nejznámější a nejúspěšnější hráč League of Legends trpí problémy s rukou, jsme vás už před pár dny informovali, na…

6. 7. 2023 14:12

T1 zatím za poslední tři týdny vyhráli jediný zápas proti NS RedForce, kteří se momentálně drží na sedmém místě. Kromě samotného Fakera jeho odstup nikdo nenese tak těžce jako samotná organizace T1 společně s jeho spoluhráči. Tým se prakticky rozpadl a náhradník Poby rozhodně nevypadá jako midař z LCK. Není divu, fanoušci dokáží být tvrdí a nahradit takového legendárního hráče uprostřed sezóny musí být pro něj neskutečně stresující.

T1 tedy využívá výher získaných začátkem splitu a dává co nejvíce času Fakerovi, který očividně nejen po své mechanické stránce držel tým pohromadě. S náhradníkem soupiska jednoduše nefunguje, a léčba se tak dostává i do časového presu, aby Fakera připravila na začátek play-off.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama