Faker zůstane v T1, vydrží mu nová smlouva až do konce kariéry?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Faker zůstane v T1, vydrží mu nová smlouva až do konce kariéry?

Faker zůstane v T1, vydrží mu nová smlouva až do konce kariéry?

Reibl

Reibl

28. 11. 2022 15:00

Faker zřejmě zakončí kariéru v týmu, kde začínal.

Reklama

Překvapení se nekoná. Trojnásobný vítěz Worlds, legenární midlaner a ikona lol esportu zůstává v korejské organizaci T1. Fakerovi letos skončila smlouva na pár dní se tak stal volným hráčem. Zájem podle spekulací projevila nejedna organizace. Korejský talent ovšem zůstal věrný týmu, ve kterém začínal.

Lee Sang-hyeok známý pod přezdívkou Faker debutoval v roce 2013 za SK Telecom T1 2. Následně se přesunul do hlavní soupisky a již skoro dekádu obléká dres jedné a té samé organizace. Kontrakt Fakera a T1 už před pár lety jednou vypršel a spekulovalo se, zda se midař rozhodne pro změnu. Ostatně americké i čínské týmy by nabídly více než dostatečné množství peněz. V obou případech to ovšem skončilo stejně.

Faker se i letos rozhodl podepsat novou smlouvu s T1. Nejspíše to byla pouze formalita a vyjednávání o finanční odměně. Nová smlouva bude platit na 3 roky, což v League of Legends esportu tolik neznamená. Přestup za rok tak není zcela vyloučen, nicméně by při stále platné smlouvy muselo dojít k tučnému odkupu.

Faker zůstane v T1, vydrží mu nová smlouva až do konce kariéry?

Po vypršení smlouvy bude Fakerovi 29 let a nejspíše se zařadí mezi nejstarší aktivní hráče v jednom z hlavních regionů. Schyluje se k posledním třem rokům Fakerovi profesionální kariéry? Bude hvězda League of Legends světa následně trénovat tým? A kdo nezabitelného démonického krále zastoupí? Odpovědi na tyto otázky dostaneme nejspíše až po konci smlouvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama