Faker trpí zdravotními problémy s rukou, momentálně podstupuje léčbu
i Zdroj: Liu YiCun/Riot Games
eSport League of Legends Článek Faker trpí zdravotními problémy s rukou, momentálně podstupuje léčbu

Faker trpí zdravotními problémy s rukou, momentálně podstupuje léčbu

Maarty

Maarty

3. 7. 2023 18:01

Nejznámější a nejčastěji skloňovaný hráč v profesionální scéně League of Legends začal trpět zatím nespecifikovaným problémem s rukou, který ovlivňuje jeho výkon od zápasu proti BRO, tedy od poloviny června. O tom, jak je jeho stav vážný, by se měl alespoň sám Faker dozvědět příští týden.

Reklama

Esportovou legendu a nejúspěšnějšího LoL hráče všech dob začíná dohánět jeho zdraví. I přesto, že je v dnešní době už samozřejmostí, že týmy motivují své hráče k fyzickým aktivitám i zdravé stravě, dolehl tento hektický styl života i na samotného Fakera.

A není se čemu divit, bavíme se o hráči, který svůj první světový šampionát vyhrál před deseti lety, a i tak se i nyní drží na vrcholu domácích i světových turnajů.  Faker se svým týmem T1 pokaždé dokázal dostat do pokročilé fáze turnajů nebo i do samotného finále, a musíme si tedy uvědomit, jak malé ba i žádné množství dovolené si za svou napěchovanou kariéru mohl dovolit.

"Naposledy proti Brionu má ruka nebyla v dobré kondici a stejně tak nebyl dobrý můj výkon. Momentálně jsem ve fází lečení,"  zní překlad Twitter příspěvku od korejského novináře.

Fanoušci už tak nyní chápou průměrné výkony T1 v nedávných zápasech. O tom, zda si Faker bude muset vzít alespoň krátký čas odpočinku nebo jestli bude moci pokračovat dál v letním splitu, se snad dozvíme co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama