Faker po prohře bil hlavou o zeď, zastavit ho musel spoluhráč
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Faker po prohře bil hlavou o zeď, zastavit ho musel spoluhráč

Faker po prohře bil hlavou o zeď, zastavit ho musel spoluhráč

Giry

Giry

K nečekané situaci došlo o víkendu po zápase mezi T1 a Gen.G v korejské lize LCK. Jindy stoicky klidný Faker ukázal, jak moc ho prohra proti adeptům na titul frustruje.

Reklama

Zatímco Gen.G v LCK naprosto dominují a zatím bez jediné prohry kráčí k dalšímu domácímu titulu,  T1 předvádí výkony, které bychom nejspíš od úřadujících mistrů světa nejspíš neočekávali.

A frustrace z výsledků nyní vyplavala na povrch. Faker po sobotním zápasu ukázal, jak moc ho prohra proti Gen.G štve. Začal bušit hlavou o zeď a nepřestal by, pokud by ho jeho spoluhráč Gumayusi nezastavil.

Co konkrétně Fakera vedlo k tomuto vzplanutí emocí není jisté. Video však zachycuje situaci, kdy se celý tým T1 dívá zpětně na svůj prohraný zápas. Za Fakerovu frustraci tak nejspíše může jeho chyba za Corkiho na konci první hry, která umožnila Gen.G získat Barona a duel ukončit.

V korejské lize LCK si T1 zatím drží čtvrté místo. se skóre 8:6, na paty jim ale šlapou BNK FearX, kt Rolster (oba 7:7) a Kwangdong Freecs (6:8). První tři místa patří zatím nezastaveným Gen.G (14:0), Hanwha Life Esports (11:3) a Dplus Kia (9:5)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama