Faker okomentoval knihy, které četl, jde o fikci i odbornou literaturu
i Zdroj: Liu YiCun/Riot Games
eSport League of Legends Článek Faker okomentoval knihy, které četl, jde o fikci i odbornou literaturu

Faker okomentoval knihy, které četl, jde o fikci i odbornou literaturu

Giry

Giry

25. 12. 2023 18:27

Fakera často zastihnou novináři s knihou v ruce - úvodní fotografie ho zachycuje během letošního Mid Season Invitational. Co nejúspěšnější hráč historie League of Legends čte?

Reklama

Se seznamem knih, které Faker na svém streamu okomentoval, přišla korejská novinářka Ashley Kang (držitelka ocenění pro nejlepšího esportového novináře z předávání cen Esports Awards 2022). Sama vytvořila seznam knih a připsala k nim Fakerův komentář.

Faker čte různé žánry. V seznamu najdeme třeba světoznámý román 451 stupňů Fahrenheita od Raye Bradburyho. K tomuto dílu faker řekl: "Je to klasika, ale klasiky se označují jako klasické z dobrého důvodu. Jde o příběh o tom, jak důležité jsou myšlenky a ideologie."

Knihu New Cosmos od Davida Eichera doporučil lidem, kteří začínají pronikat do tajů astronomie. Hit posledních let - knihu Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le od autora Marka Masona - zase označil jako knihu dodávající motivaci.

Celý seznam knih od Ashley Kang najdete po kliknutí sem. Faker si nyní užívá volna po dlouhé a vydařené sezóně, korejská liga začne znovu 16.1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama