(ex)CLG EU v novém kabátu? Azubu nebo EG?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek (ex)CLG EU v novém kabátu? Azubu nebo EG?

(ex)CLG EU v novém kabátu? Azubu nebo EG?

derk

derk

6. 1. 2013 12:56

Před týdnem jsme vás informovali o odchodu evropské sekce CLG. Jak to s nimi vypadá teď?

Reklama

Podle několika zdrojů je vyjednávání již skoro u konce. Poslední dvě organizace, mezi kterými se udájně měl tým rozhodnout, jsou Azubu a Evil Geniuses. Přestože to dlouhou dobu vypadalo, že borci přejdou pod korejský powerhouse Azubu, teď to vypadá právě na Evil Geniuses. Tomu se totiž podařilo poskytnout daleko zajímavější nabídku a ohodnocení. Podle všeho bychom se měli finálního verdiktu dočkat v následujících pár dnech, i když mnoho lidí tvrdí, že jsou výsledky již skoro jisté. 

Organizace Evil Geniuses patří mezi nejznámější světové eSport organizace, sponzoruje týmy i jednotlivce v několika hrách - uveďme například DotA 2, StarCraft 2, World of Warcraft, Counter Strike, Street Fighter 4 a Quake Live. Přestože jde o jednu z nejznámějších organizací, v League of Legends jsme ji ještě neviděli a pokud všechno půjde podle plánu, bude to premiéra - a to hned s jedním z nejlepších týmů na světě. 

Majitel Evil Geniuses - Alex Garfield se nechal slyšet, že nebyl jediný důvod, proč by měl spěchat při výběru League of Legends týmu. Z povzdálí sledoval scénu, turnaje i zájem fanoušků a hráčů a dlouho plánoval, jestli se vydá i do bouřlivých vod League of Legends. Zmínil také to, že jeho rozhodnutí podpořil obrovský zájem o hru samotnou, ale i streamované turnaje a podpora a politika Riot Games. Nezbývá než dodat, že asi nemohl udělat lepší volbu - (ex)CLG EU totiž za poslední rok předvedlo famózní výkony. Na žádné offline akci neskončili na horším než 5. místě, několik turnajů vyhrálo, na největším turnaji v historii se umístili na 3.-4. místě a postup na šampionát mají na další sezónu rovněž zajištěn. Doufejme, že jim to půjde i pod novým názvem a naopak se ještě zlepší.

Současná sestava týmu:

 Mike 'Wickd' Petersen - Top

 Stephen 'Snoopeh' Ellis - Jungle

 Henrik 'Froggen' Hansen – AP

 Peter 'Yellowpete' Wüppen - AD

 Mitch 'Krepo' Voorspoels - Support

(Možná to není profesionální, ale fuk dat, ten obrázek je skvělý :) - klik pro zvětšení)
(ex)CLG EU v novém kabátu? Azubu nebo EG?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama