Evropští hráči mají hrozné ego, říká Bwipo. Pustil se i do českého midaře
i Zdroj: Stefan Wisnoski/Riot Games
eSport League of Legends Článek Evropští hráči mají hrozné ego, říká Bwipo. Pustil se i do českého midaře

Evropští hráči mají hrozné ego, říká Bwipo. Pustil se i do českého midaře

Giry

Giry

Poněkud nevybíravě kritizuje Bwipo, topař severoamerického týmu FlyQuest, profesionální hráče působící v LEC. Podle něj jsou všichni "boosted" a mají velká ega.

Reklama

Poté, co se světoví profesionální hráči sjeli do Evropy, aby trénovali před startem světového šampionátu, začali hrát také spolu. Takzvaných in-house zápasů, ve kterých hrají proti sobě týmy složené z hráčů LEC a LCS se účastní i Bwipo, bývalý hráč Fnatic a finalista Worlds z roku 2018 v současnosti ve službách FlyQuest.

Bwipo v rámci tréninku dělá také VOD Reviews - sleduje zápasy, které odehrál a hodnotí, jaké chyby v zápase on a další hráči udělali. A výsledek? Bwipo se neostýchá ostatním hráčům vmést do tváře jejich chyby a párkrát je u toho i urazit.

Přesně tak dopadl i český midlaner Jackies, který s Bwipem před pár dny hrál. Na to, jaké poznámky pětadvacetiletý Belgičan k Jackiesovi měl se můžete podívat na záznamu z jeho streamu (od 1:29:40 dál).

Známý streamer a bývalý komentátor Caedrel po shlédnutí tohoto streamu zhodnotil, že Bwipo sice má pravdu v některých výtkách na adresu nejlepšího nováčka letošního splitu LEC, ale tyto věcné poznámky zabalí do spousty nemístných urážek. Bwipo poté na síti X řekl, že se Jackiesovi za své výroky omluvil.

Na svém streamu však Bwipo nešetří nikoho. V následujícím klipu tvrdí, že hráči z Evropy jen berou peníze a přitom nic neumí a mají velká ega.

O tom, jestli má pravdu, se přesvědčíme už brzy. Světový šampionát začíná 25.9. play-in fází, v ní ale FlyQuest s Bwipem v sestavě ještě neuvidíme. Vítězové letního splitu LCS se poprvé představí až ve Swiss fázi, která začne 3.10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama