Evropské Go4LoL 2.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Evropské Go4LoL 2.

Evropské Go4LoL 2.

derk

derk

1. 10. 2012 12:12

Týdenní várka evropských turnajů. Jak se dařilo domácím celkům?

Reklama
 Go4LoL West #109  Ozone GIANTS  EQUALITY   First blood gaming  stropsedews

109. Go4LoL se účastnilo krásných 256 teamů. Nejspíše i to bude důvod, proč se probojovat do předních příček turnaje povedlo jen jednomu české týmu a sice hráčům z organizace eXtatus (exREPLIKA) - ano bývalá Replika teď spadá pod eXtatus, více se dozvíte v samostatném článku již dneš večer.

Čtvrtfínále se jim ovšem nevyvedlo tak jak bychom si představovali a z toho důvodu nepokračovali do semifinále, kde by na ně čekal německý celek EQUALITY, který si tak též zahrál finále proti papírově silnějším Ozone GIANTS. Obři potvrdili očekávání a Samux se svým rengarem na topu udělal ze hry krátky proces !

O třetí místo po té hráli přemožitelé eXtatusu, First blood gaming a švédská skupina hráčů říkající si stropsedews, kde zvítězili němečtí  First blood gaming.

 Go4LoL East #109  Meet Your Makers  Guru Gaming  The Jelly Fishes  Buzici v Muzici
Z domácích týmů se nejdál dostali Buzici, které jsme mohli vidět po dlouhé době, nakonec skončili čtvrtí, potom co prohráli semifinálový zápas proti chorvatům Guru Gaming a zápas o třetí už ani neodehráli. Další týmy u nás se dostaly do čtvrtého kola (Stormraiders, The Dangerous Rabbits a Super Trolls) - většinou narazily na jednoho z favoritů turnaje. Esubě se včera nedařilo vůbec, vypadla v třetím kolem, zřejmě hodně podcenila soupeře a tým FeW GamerS si dal pauzu. Do finále se opět z horní strany pavouka dostal první nasazený tým - Meet Your Makers a jak už bývá zvykem, odnesl si 200 euro. 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama