Evropské Go4LoL
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Evropské Go4LoL

Evropské Go4LoL

derk

derk

24. 9. 2012 13:57

Poprvé přínášíme report z obou evropských Go4LoL - West i East.

Reklama

Vedlo nás k tomu hlavně to, že se naše domácí celky čím dál tím více zaměřují i na westovské turnaje, které by teoreticky měly nabízet větší konkurenci.

 

Go4LoL WEST #108

  Monster.TT-esports  Imaginary Gaming  DRUCKW3LL3  LEMONDOGS

Westový 108. Go4LoL se těšil účasti dokonce až 7 českých celků. S českou vlajkou bojovali proti statným evropských soupeřům teamy eSuba.Intel, rage team, Infected Gaming, eFox, FeW-GamerS, nEophyte, Dos Ta Nes.

Bohužel teamu rage společně s teamem Dos Ta Nes se nepodařilo probojovat ani do druhého kola a tak se s námi rozloučili již po hodině v turnaji. Naopak, nejdále se podařilo dostat teamům eSuba.Intel a FeW-GamerS kteří se můžou pyšnit výsledkem pátého kola, kde oba prohráli proti papírově silnějšímu celku a tím jsou teamy Monster.TT-esports a Team GAMED.DE.

I přes to, že žádný z našich celků neobsadil přední příčku, je pěkné vidět že zájem o turnaj (Go4LoL WEST) stále roste, čímž můžeme předpokládat, že stále více českých teamů se chce postavit údajně silnějším soupeřům na westu. Doufejme, že zájem jak o eastový Go4LoL, tak o westový stále poroste a naše teamy se budou umísťovat na lepších a lepších pozicích. 

 Go4LoL EAST #108  exTeam Replika  Notorious Baddies
  League of Dudes  Guru GamingRovněž eastovský turnaj přinesl slušnou účast našich týmů. (ex)Team Replika se přesunul tento týden na East a bez problémů si vybojoval první místo. Stává se tak dalším domácím týmem, kterému se to podařilo a i díky tomu se česká vlajka poslední dobou v tomto turnaje objevuje na první příčce nejčastěji ze všech ostatních. Další týmy, kterým se vedlo dobře a dostaly se poměrně daleko jsou Vis Maior, Freak Gaming Team a From Coal to Diamond (dříve team Hurricane?).Asi jedinou smutnou (pro nás tedy ne! ale celkově) zprávou je to, že obě finále končila krátce po 20. minutě.
Skumbágové, replikanti, či jak je chcete nazývat jsou momentálně bez týmu a to také předvedli přejmenováním. V rozhovoru (ZDE) však uvedli, že svého nového chlebodárce již skoro mají a brzy jej zveřejní. Nutno podotknout, že Dejvovi změna nicku určitě prospěla a možná se mu ve finálové hře povedlo i pár smitů. No, posuďte sami!
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama